Vinn mer. Pinnacle, lägst marginal på NHL.

Öppna konto hos Pinnacle och vinn mer och vi är tacksamma om ni kan göra det genom bannern som tack för all tid och spel vi delar med oss av och ni kan vinna ännu mer.
pinancle-uk
NHL-spel är en av de populäraste marknaderna och även där vi lägger flest spel, vilket inte är så konstigt med tanke på ligans höga intensitet och spelarnas skicklighet. Därför erbjuder Pinnacle nu även live-spel på NHL.
Live-spel på NHL: Information

När matchen väl är igång kan spelare satsa på följande spel i pauserna:

För 1:a och 2:a periodpausen och matcher som inte har avgjorts efter 3:e perioden:

  • En handikapprad
  • En pengarad
  • En total

Vi erbjuder inte live-odds efter tredje perioden i oavgjorda matcher och det finns inga erbjudanden mellan förlängning och straffar.

För utvalda högprofilmatcher, speciellt under slutspelsmatcherna, kan vi även erbjuda upp till tre alternativa handikapp och totaler, vilket ger dig ännu större möjligheter under matchen.

Precis som med alla odds som Pinnacle Sports erbjuder är marginalerna extremt konkurrenskraftiga 4 %, vilket i amerikanska odds är 16 cent eller -108/-108. Du kommer inte kunna hitta ett så högt värde någon annanstans.

Gränserna är som du förväntar dig hos Pinnacle Sports, även om de kan variera beroende på match och kan komma att höjas under slutspelet, kommer de generellt sett att se ut som följer:

  • Handikapp $ 1 500 eller motsvarande i din valuta
  • Pengarad $ 3 000
  • Total $ 1 500

Strategi för live-spel på NHL

Att spela på en NHL-match samtidigt som den spelas kan verkligen göra matchen extra spännande allt eftersom den utvecklas. Ishockey är en snabb och adrenalinfylld sport så vad kan vara bättre än att matcha spänningen med att försöka förutse spelets upp- och nedgångar med ett live-spel.

Grunden för ditt spel innan matchen – såsom taktik, formation & form – kan snabbt förändras när matchen väl är igång, så med live-spel kan du vänta med att bekräfta dina idéer om hur matchen kommer att utvecklas.

Förutom att vara ett alternativ till att spela innan matchen, kan live-spel på NHL även vara ett komplement. Om du innan matchen har satsat på att Leafs vinner mot Kings efter full tid, och de sedan tar ledningen med 2-0 i första perioden, kan du gradera detta spel med uppdaterade pausodds genom att ta lägga det ökade priset på Kings. Det här typen av grundläggande garderingar kan fungera över handikapp, pengarader och totaler.

Att förstå lagmentalitet är grundläggande för live-spel på NHL. Ett lag som t.ex. ligger under med ett mål i slutet av matchen kan ta ut sin målvakt och ersätta honom med en ytterligare anfallare. Detta leder dock ofta till att det ledande laget gör mål igen, snarare än att ett utjämnande mål görs, vilket bör intressera spelare som satsar på matcher med -1,5 i handikapp under andra periodpausen i jämna matcher.

För spelexperter kan live-odds i NHL möjliggöra korrelerade spel baserat på upplevda relationer mellan de tre huvudmarknader som erbjuds och möjlighet till Arbitrage, något som Pinnacle Sports, till skillnad från våra konkurrenter, accepterar.

Förhoppningsvis har du nu läst tillräckligt för att ha uppmuntrats till att spela live på nästa NHL-match. Allt du behöver göra i NHL-avdelningen är att titta i Insatsmenyns pausmapp på matchkvällen, göra en insats och njuta av spänningen allt eftersom matchen utvecklar sig.

Öppna konto hos Pinnacle och vinn mer och vi är tacksamma om ni kan göra det genom bannern som tack för all tid och spel vi delar med oss av och ni kan vinna ännu mer.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.