Sverige – Finland

Vi har kommit fram till semifinaler i VM där Sverige ställs mot Finland, som något förvånande slog ut USA i en perfekt taktisk match. Nu ställs lejonen mot Sverige där förutsättningarna är annorlunda, och jag tycker mig hittat ett fint spel.

Sverige har blandat och gett under VM där man både spelat riktigt fin hockey, men också varit som yra höns i försvaret. Tycker inte heller Lundqvist har varit sådär bländande som han kan vara ibland, vilket såklart är oroväckande inför mötet mot Finland.

Offensiven har stärkts med Bäckström senaste matcherna och kedjan med Nylander är fruktansvärt het framåt, och jag tror det kan bli show från dessa herrar även i detta möte, vilket också krävs för att man ska gå till en eventuell final.

Om Sverige har varit upp och ner under turneringen så vet jag inte vad man ska säga om Finland, de har rent ut sagt varit usla i de flesta matcher och spelat lika mot lag som Norge och Schweiz, där man även hade svårigheter mot Slovenien innan det lossnade i slutet av matchen.

Trots att man har långt ifrån det bästa finska VM laget på länge så har man ändå en hyfsad offensiv.

Med tanke på hur Sverige uppträdde senast mot Schweiz där man även fick ett mål bortdömt så tror jag det kan trilla in en del mål i matchen. Pinnacle bjuder på 1.65 i odds på ö 4 mål AH vilket ger insatsen tillbaka om matchen stannar på 4 mål , vilket jag tycker är bra betalt och kliver in med 4u.

Spelstopp 19:15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *