Speltips: Washington – Vegas 5/6 (Game 4)

Washington sitter i förarsätet i finalserien i Stanley Cup inför match 4 som spelas natten mot tisdag och som man kan säga är säsongens viktigaste match för bägge lagen. Vegas kommer komma ut med fruktansvärd energi och jag tror man grejar några baljor här.

Matchen:

Man kan nog lugnt påstå att det är säsongens viktigaste match för bägge lagen inatt då Washington Capitals och Vegas Golden Knights drabbar samman för match 4. Ställningen i matchserien är just nu 2-1 till Washington och det lag som vinner nattens drabbning har stor fördel framöver. Med andra ord kniven på strupen för Vegas som nog måste vinna denna match. För jag tror inte man skulle mäkta med att vända ett 1-3-underläge i en finalserie hur mycket man än skrällt och imponerat hittills under säsongen och slutspelet.

Känslan är att Vegas kommer komma ut med en enorm fart och energi från första nedsläpp inatt och alla inser vikten av att göra en stormatch här för att vända hem till sin hemmaplan med 2-2 i matcher i ryggen istället för blytunga 1-3. Man är definitivt inte nöjd med sin senaste insats i match 3, utan vill nu göra allt för att lyckas bryta och kvittera denna matchserie. Tror man har goda chanser till att lyckas med det också. Kör ett intressant målspel på bortalaget som ger 1.86 gånger pengarna!

Vegas Golden Knights Över 2.5 mål (inkl. förlängning) spelas hos betfinal till oddset 1.86.

Washington Capitals:

Man har i de två senaste matcherna lyckats stänga ner Vegas på ett bra sätt. Frågan man nu kan ställa sig är om det kommer gå lika bra hädanefter. Låt mig tvivla. Tror dock att Ovechkin-linen kommer göra bra ifrån sig ikväll och om det finns något lag som man tycker synd om och som aldrig lyckats gå hela vägen, så är det ju Washington!

Vegas Golden Knights:

Man har nu sin chans att skjuta över fördelen till sin sida igen och en förlust vore å andra sidan riktigt förödande och ett underläge som man troligen inte skulle palla att hämta ikapp. Linen med Karlsson, Marchessault och Smith har varit en av säsongens bästa kedjor och inatt tror jag dessa herrar kommer stå i centrum i poängprotokollet.

Inbördes möten:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Karlsson-linen kliver fram från start har jag känslan av. Kommer leverera inatt!

✅ Återstår att se hur nerverna hos Caps-spelarna är. Kan bli darrigt för hemmalaget vid ett tidigt underläge.

✅ Spelet har suttit i 3 av de 5 inbördes mötena.

⚠ Vegas har inte lyckats göra 3 eller fler mål på de 2 senaste mötena mot Washington.

Speltips: Vegas Golden Knights Över 2.5 mål (inkl. förlängning)
Odds: 1.86
Liga: NHL
Spelstopp: Tisdag 5/6 kl. 02:00
Spelbolag: betfinal – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.