Speltips: Washington – Vegas 5/6 (4th leg)

Taggad till tusen. Inatt är en relativt avgörande match. Hur kommer det sluta? Ska Washington ta ledningen med 3-1 i matcher, eller ska man vända och få 2-2? Jag är riktigt kluven inför mötet men tycker mig vara nöjd med mitt fynd.

 

Matchen

Ännu en tight inledning kommer smiska oss i ansiktet inatt. Avgörande läge med att antingen utjämna eller ligga i dödsläge. Jag håller alla tummar och tår på en bra match men kommer hoppas på lite mål till en början. Om det blir ett mål väldigt tidigt är risken att det rinner iväg. Men som det sett ut det senaste har det varit relativt lugnt till en början. Vegas har inte råd att förlora denna matchen så lär vara tightare än vanligt inledningsvis.

 

Washington

Man kommer in i matchen med ett sjukt bra självförtroende. Man har totalt vänt efter förlusten i första matchen. Nu har man chans att gå upp i 3-1 ledning och ha 3 matcher tillgodo. Jag tror man kommer försöka ha kontroll på läget och inte blåsa på mer än vanligt. När det kommer det avgörande matcher i detta slag brukar det h en tendens till att bli lite lugnare.

 

Vegas

Om man inte lyckas vinna idag får man kasta in handduken tror jag. Tight läge där man inte kan låta Washington styra matchen. Man måste koppla greppet och få lugnat ner sina motståndare för att sedan styra matchen dit man vill ha den. Tror på målsnålt som i senast match. Målvakter som storspelar och troligen några ramträffar som räddar oss inatt.

 

Varför?

✅  Tight läge för Vegas. Man varningen råd med att Fleury har en dålig dag!

✅  Såpass viktig match så defensiven kommer va en viktig del att focusera på.

 

Varför inte?

⚠  Dålig dag på jobbet för målvakterna. Har haft räddningsprocent på 88% och det är INTE hållbart i en final.

 

  • Liga:  NHL
  • Speltips:   Under 1.5 mål i P1@ 1.74x
  • Spelstopp:   5/6 | 02:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Washington vegas u1.5mp1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.