Speltips: Washington – Vegas 3/6 (Game 3)

Game 3 står på tapeten inatt då matchserien vänder hem till Washington vid ställning 1-1 i matcher. Alla matcher lagen emellan den här säsongen och nu under slutspelet har inletts i ett rasande tempo där nätrasslet verkligen inte låtit vänta på sig. Har känslan av att det blir ett likadant scenario inatt.

Matchen:

1-1 i matchserien just nu mellan dessa två succéklubbar får man lov att säga. Washington Capitals som endast varit i final en gång tidigare (säsongen 97/98) har nu alltså chansen att vinna sin första Stanley Cup någonsin samtidigt som Vegas Golden Knights gör sin allra första NHL-säsong och alltså lyckats med att ta sig ända till final! Helt enastående. Bägge lagen har stått för en magisk säsong och vilka än som vinner det här så är det ytterst välförtjänt.

De två första mötena i finalen har varit oerhört tempostarka och chansrika med målchanser och mål åt bägge håll redan från start. Tror verkligen att det fortsätter i samma spår då båda lagen inte direkt håller igen offensivt. Tycker mig ha hittat ett riktigt fint spel här till ett riktigt pangodds! I ALLA 4 inbördes möten under säsongen/slutspelet så har det blivit minst 2 mål i varje förstaperiod. Denna trenden tror jag fortsätter här inatt och oddset är alldeles för högt i mina ögon för att låta bli spel.

Över 1.5 mål i första perioden spelas hos NordicBet till oddset 1.94.

Washington Capitals:

Viktig match då matchserien vänder hem till Washington. Ovechkin och Bäckström levererade senast i poängprotokollet och kommer nog fortsättningsvis vara viktig för sitt Caps.

Vegas Golden Knights:

Vegas ”måste” nog knipa en utav dessa två bortamatcher för att serien ska leva vidare då serien vänder hem till Vegas därefter igen. Oerhört viktigt att man åtminstone vinner en av matcherna.

Inbördes möten:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Spelet har suttit i 4 av 4 inbördes möten.

✅ Offensiven har varit oerhört tydlig i bägge lägren.

✅ Lagen inleder oftast matcherna i ett rasande tempo.

⚠ Kan bli så att något av lagen ändrar spelfilosofi inför denna match.

Speltips: Över 1.5 mål i första perioden
Odds: 1.94
Liga: NHL
Spelstopp: Söndag 3/6 kl. 02:00
Spelbolag: NordicBet – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.