Speltips: Washington – Vegas 3/6 (3rd leg)

Sist håvade vi in en fin slant och inatt fortsätter vi vår resa mot större plånböcker. Washington hemma inatt, vilket kommer bli intressant. 

 

Matchen

Nu har Vegas haft sina två matcher hemma och man återvänder till östkusten och hem till Washington. Vegas kunde inte stå emo sist match, och fick ge vika. 1-1 i matcher och nu kan vad som helat hände. Det jag ser framför mig är dock återigen ett målkalas i första perioden. Viktig match för man vill alltid vara i ledning och efter ett tapp hemma för Vegas ser jag inget annat än fullt ös. Vi vet dock att Kuznetsov fick gå av isen senast möte och man var orolig för att han skulle missa resten av finalserien. Nu är han till aka som det ser ut efter en lyckad träning tidigare idag, och Washington lär inte ge vila i första taget. Nu är man hemma och tror inte man accepterar något annat än seger inatt. Ovechkin lär steppa upp och smälla in en puck tidigt i första.

 

Washington

Efter en lyckad inledning med 1-1 i matcher efter 2 borta ska man vara nöjd. Nu gäller det att man kan ta vara på sina matcher hemma innan man återvänder till borgen i Vegas. Man är starka inledningsvis men har blivit bättre och bättre på att orka matcherna ut.

 

Vegas

Revanchlystna efter förlust hemma senast. Man kommer gå ut med ett extremt sug i blicken och försöka ta ledningen med en gång. Man får hoppas Fleury storspelar, men hans yviga stil gör att det lätt slinker in en puck. Jag tror man iallafall får se minst 2 mål i första idag.

 

Varför?

✅  Målrikt de övriga matcherna.

✅  Kvällens förlorare kommer ligga under i matcher. Tidigt mål kommer ge en än mer offensiv matchbild.

 

Varför inte?

⚠  Tight match! Ingen vill hamna i underläge! Vi alla vet vilken potential målvakterna har

 

  • Liga:  NHL
  • Speltips:   Över 1.5mål P1 @ 1.94x
  • Spelstopp:   3/6 | 02:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Washington vegas ö1.5mp1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.