Washington Kuznetson

Speltips: Washington – Florida 20/10 (NHL)

Ostabilt Washington mot ett dåligt Florida. Vem vinner och vem får skämmas? Den stora frågan är varför bolagen ger oss 2.15x såsen på hemmaseger?

 

Matchen

Inatt ska Washington ta emot Florida och i min värld är det en relativt enkel match… bortsett från att båda lagen har spelat relativt uselt det senaste och Washington själva verkar riktigt ostabila. Dock har Florida inte visat en enda tillstymmelse av att rycka upp sig och prestera något alls. Vill spela på handikapp -1,5, men Washington hade problem med att vinna över Rangers. Då ser jag mycket hellre den raka 1:an när oddset ändå tillåter att överstiga 2x.

 

Washington

Washington har inte övertygat inledningsvis. Bortsett från när de verkligen körde över sitt motstånd och chockade rejält de 2 första matcherna. Efter det verkade man tappa något och man har inte kommit upp till den standard jag förväntat mig av dem. Med det sagt så har man ett riktigt bra lag som är relativt skadefritt. Man har fått igång målskyttet rejält och ligger ändå på ett okej snitt, men bakåt är det knackigt. Vissa matcher håller man tätt medan andra har det verkligen varit tom bur och allt som gått på mål har gått in.

Det skall tilläggas att man dock har mött Toronto det senaste och de har ju verkligen fått en magisk start. Kanske inte var så konstigt att man fick stryk där. Men att man inte kan ta hand om Rangers utan istället jobba i motvind känns inte lovande.

 

Florida

Ett relativt blekt och anonymt Florida ska försöka ta sig an regerande mästarna. Är inget topplag, och har inte börjat säsongen så lovande heller. Att förlora mot ett raserat Vancouver är inte bra, även om man ändå hade matchen mot Tampa från minut 5 tills de lyckades kvittera i mitten av sista perioden. Rättvist borde man kanske vunnit, men så blev det inte och man har nu 6 raka förluster där 2 är pre-season.

Jag tror att man kommer jobba i motvind hela matchen, men eftersom Washington har läckt backåt en hel del så finns det en liten chans till att man kan knipa något poäng här. Jag vill inte säga att jag själv tror på det men att det finns en liten chans ska jag inte sticka under stolen.

 

Varför?

✅   Washington är det bättre laget alla dagar i veckan!

✅   Florida är ett av bottenlagen, men har ett par matcher mindre spelade dock.

✅   Med så gott som alla målskyttar redan inskrivna i protokollet borde detta bli nästintill spel på ett mål.

 

Varför inte?

⚠   Ostabilt Washington som kör över lag ena matchen, men har svårt att hålla en jämn och stabil matchbild över 1 vecka så ska man inte räkna bort Florida helt. Vill inte påstå att det är Florida som vinner över Washington om så skulle bli fallet., Mer att det är Washington som förlorar och ger bort poäng.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Washington rak 1:a @ 2.15x
  • Spelstopp:   20/10 | 01:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Washington - Florida ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.