Speltips: Vegas – Washington 8/6 (Game 5)

Match 5 står på tapeten i finalserien mellan Vegas Golden Knights och Washington Capitals. Caps har nu tre matchbollar och kan alltså få lyfta Stanley Cup-pokalen inatt för första gången någonsin i klubbens historia! Lyckas man med det? Nja, jag tror Vegas kommer knipa denna fight på ren desperation.

Matchen:

Faktum är att sedan Vegas Golden Knights vann match 1 med 6-4 i en match där man var det bättre laget, så har Washington efter det tagit över spelet mer och mer och varit det bättre laget i samtliga möten. Man leder nu finalserien med 3-1 i matcher och har som sagt hela 3(!) matchbollar på sig att vinna klubbens första Stanley Cup-titel någonsin.

Tror inte Vegas går och förlorar fyra raka finalmatcher, utan jag tror hemmalaget vinner på ren desperation här inatt och att matchserien lever vidare några dygn till. Hade varit oerhört häftigt med en game 7 dessa lag emellan! Gäller för Golden Knights att bryta mönstret och ändra lite i sitt spel för att få till en förändring här. Känns som om Caps lärt sig hur Vegas spelar då man styrt händelserna bra där ute på isen de senaste matcherna. Magkänslan säger ändå att Vegas har en riktigt bra chans här att reducera matchserien till 3-2 med all desperation och offervilja man kommer att använda sig av inatt.

Vegas Golden Knights ML (vinna matchen inkl. förlängning) spelas hos NordicBet till oddset 1.70.

Vegas Golden Knights:

Succélaget Vegas har gjort en fantastisk säsong i sin allra första säsong någonsin i NHL. Final redan första säsongen är inget annat än en galet imponerande bedrift. Nu har man kniven mot strupen då man ligger under med 1-3 i finalserien, men om man klarat av att ta sig till final som det nya lag man är så klarar man nog det mesta känner jag. Räkna med ett hemmastöd på läktarna av sällan skådat slag.

Washington Capitals:

Caps som aldrig tidigare vunnit Stanley Cup, har nu alltså chansen att bärga sin första titel här inatt. Ovechkin och Bäckström lär vara extremt taggade då man spelat tillsammans så pass många år, men aldrig vunnit något. Har nu en grym chans att förverkliga sina drömmar. Tror dock man får det oerhört tufft här inatt och att man är tvungen återvända hem till sin hemmaplan med en enorm press på sina axlar inför sina hemmafans.

Inbördes möten under slutspelet:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Vegas ska bara inte förlora fyra raka finalmatcher.

✅ Hemmasupportrarna kommer att bära fram Vegas inatt och skapa en show som bara de kan.

✅ Vegas har varit enormt hemmastarka denna säsong.

⚠ Washington har chans att spela hem sin första Stanley Cup-titel någonsin här inatt, räkna med ett fokuserat gäng.

Speltips: Vegas Golden Knights ML
Odds: 1.70
Liga: NHL
Spelstopp: Fredag 8/6 kl. 02:00
Spelbolag: NordicBet – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.