Speltips: Toronto Marlies – Texas Stars 2/6 (Final1)

Ikväll börjar finalserien i AHL. Ett monster till Toronto får besök av Texas som inte riktigt haft en lika lätt resa fram. Bolagen gav mig 1.69x så var bara tvungen att lägga ett bet här.

 

Matchen

Toronto vann grundserien överlägset. Framförallt med hela 22 poäng över Texas. Man har i både kvartsfinalen och semifinalen fått 4-0 i matcher medan Texas har 4-1 och 4-2 i matcher. Jag tycker man har en klar bild av hur det kommer sluta här men man måste ändå prata om inbördes möten. På 14 matcher har Toronto bara vunnit 5… dock är senast match spelad år 2015 så rätt gamal statistik. Tror att ikväll blir det en total överkörning och Toronto bör gå segrande ur denna striden. Det tackar vi för när bolagen ger oss bra odds. Dock sjunker oddset hela tiden så man får vara snabb innan det är allt för dåligt.

 

Toronto

Med sju unga svenskar i laget håller jag Toronto lite extra som en favorit ikväll. Man är överlägsna i grundserien och har fortsatt på samma spår hela vägen fram till finalen. I skytteligan i finalserien har Toronto ändå 7 spelare i top15 så ett överlag starkt lag som inte är beroende av en superstjärna. Det som skall tilläggas är dock att man har Garret Sparks i målet som är rena rama väggen. Släpper knappt in några mål och har storspelat hela säsongen.

Toronto hemma

 

Texas

Med tre spelare top15 i skytteligan i slutspelet ligger man en bit efter sin motståndare. Dessutom har man inte alls samma klass bakåt, men man ska inte räkna bort Texas helt. Är man i final så har man tagit sig en lång väg. Dock blir det svårt att matcha Toronto om man frågar mig, eftersom de går som ett ånglok och kör över allt motstånd. Man har dock vunnit överlägset mest inbördes så lite psykologiskt övertag går man in med inför matchstart ikväll.

Texas Toronto borta

 

Varför?

✅  Toronto är sjukt starka hemma.

✅  Texas är långt ifrån lila vassa framåt och man möter nu AHL’s hetaste målvakt.

 

Varför inte?

⚠  Inbördes möte! Även att det är 3 år sedan de möttes senast så finns alltid en risk för att hjärnspöken sitter i.

 

  • Liga:  AHL
  • Speltips:   Rak 1a @ 1.69
  • Spelstopp:   2/6 | 22:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Toronto Texas 1a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.