Giovinco Toronto FC

Speltips: Toronto FC – New York City 12/8 (MLS)

Slutspelet närmar sig och Toronto FC jagar för att ta sig vidare. Man har många tuffa matcher kvar på schemat så man MÅSTE vinna denna matchen i min mening.

 

Matchen

Vi går in i slutskedet av grundserien och nu börjar det bli tight för lagen som halkat efter allt för mycket att komma ikapp och få vara med i slutspelet. Denna matchen kommer vara oerhört viktig för Toronto FC som endast har 7 hemmamatcher kvar, och ligger 6 poäng från att nå slutspelet. Man möter ett starkt New York City som jagar direktplats till kvartsfinalerna. Torontos form är riktigt bra och med tanke på att det närmar sig slutspelet så måste man hålla i denna formen. Med 6 matcher utan förlust, 4 vinster och 2 kryss, står man inför ett New York City som har relativt samma resultat och endast förlorat 1 match de senast 7. Inbördes möten är som det alltid är i MLS där hemmalaget oftast vinner.

 

Toronto FC

Man har formtoppat men lite väl sent om man frågar mig. Man har lagen över sig i tabellen kvar att spela mot, och många av dessa lag ser jag som snäppet vassare just nu. Dessutom står man utan sin försvarare Chris Mavinga som fick rött förra matchen efter ett utspel som inträffade efter matchen var avblåst. Killen i sig har haft det tufft denna säsongen och varit mycket skadad, men det är just när han är med man har presterat så känns tungt. Nu är det i min mening en mycket viktig match också. Det viktigaste av allt, som måste stämma, är att Giovinco får det att stämma ännu en match. Han nätar varannan match just nu, varav han suttit på bänken de matcher han inte nätat ungefär.

 

New York City

Det jagas för fullt när man nu står på 44 poäng med New York Red Bull som ligger på samma poäng (dock 1 match mindre spelad), och Atlanta United som står på 48 poäng och har 1 match mer spelad, över dem. Här kommer man göra allt man kan för att inte missa 1 av de 2 platserna som erbjuds direkt till kvarten. Att spela borta mot ett riktigt formstarkt Toronto FC som jagar att få spela slutspel kan bli tufft. Dessutom har David Villa varit skadad en period nu, och det om något är ett avbräck för laget.

 

Varför?

✅   Giovinco är i storform.

✅   Viktig match för lagen så man kan inte backa hem eller ta ut segern i förskott.

✅   Toronto FC är just nu utanför slutspel så de kan absolut INTE ta det lugnt.

 

Varför inte?

⚠   Av de 4 matcher New York City vunnit av de 6 senaste spelade har man hållit tätt bakåt.

⚠   Toronto FC har överlag spelat snäppet bättre borta den senaste perioden. Lite orolig att man är övertaggad nu när man verkligen måste vinna.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:  Giovinco MÅLSKYTT @ 1.83x
  • Spelstopp:   12/8 | 22:00
  • Bolag:   BetFinal – 100% upp till 1000 SEK –  Bonuskod: ODDS1 

Toronto FC - New York City ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.