Speltips: Tjeckien – Ryssland 10/5 (VM)

Sverige gladde oss även igår och reken satt som en smäck då laget byggde på streaken och åter igen mäktade med 2 kassar i första perioden. Imponerande och grattis till er som ryggade! Nu kikar vi in Tjeckien-Ryssland som spelas ikväll, där jag tycker mig ha hittat en riktig godbit. Ryssland är oerhört målrika och har inlett med ett strålande facit. Min tanke och tro är att den byggs på ikväll!

Matchen:

Har riktigt god feeling inför denna match. Ryssland har gått som tåget i VM då man hittills rosat marknaden och slagit både Frankrike och Österrike med siffrorna 7-0 och sedan Vitryssland med 6-0. Visst, inte direkt några topplag som man ställts mot, men likväl har man hållit nollat i samtliga och varit grymma framåt vilket bottnar i en fantastisk trupp som man har med sig till detta VM. Ryssarna ligger på en andraplats i tabellen och vill nu kliva upp i topp förbi Sverige i grupp A, så vi kan förvänta oss ett heltaggat Ryssland här. Nu möter man ett Tjeckien som darrat en del och spelat rätt ojämnt. Blandat och gett kan man säga. Vissa stunder är man fantastiska i sitt spel och i vissa stunder så känner man inte alls igen laget.

Tjeckerna inledde med att släppa in 2 mål mot Slovakien, sedan blev det 3 kassar i baken mot Sverige och nu senast hela 4 bakåt mot Schweiz, vilket är det sämsta laget av dessa 3 nämnda. Ser inte hur man ska kunna stoppa ryssarnas hyperfarliga offensiv här ikväll. Det enda som kan stoppa Ryssland, som jag ser det, är de själva. Man har endast mött lättare motstånd innan och fastän man sprutat in mål framåt och sopat rent bakåt då man inte släppt in ett ynka mål bakåt så här långt så gäller det att inte slappna av och tro att allt kommer av sig själv, för då kommer Tjeckien att vinna. Nej, jag tror inte att ryssarna går i fällan utan jag tror att laget visar vägen här och växlar upp ytterligare några snäpp och gör en riktigt bra match.

Ryssland att göra över 3.5 mål (inkl. förlängning och straffar) spelas hos betfinal till oddset 2.25.

Tjeckien:

Såg senast bitvis nonchalant och framförallt odisciplinerat ut för Tjeckien i mötet mot Schweiz. Man drog t.ex. på sig 6 st 2 minuters highsticking-utvisningar i matchen vilket säger det mesta om hur man agerade där ute på isen. Lär krävas uppryckning av yppersta klass här om man ska hänga med i svängarna. Innehar fjärdeplatsen i grupp A med 4 inspelade poäng efter 3 matcher. Lär behöva börja plocka poäng snart för att gå vidare från gruppen, men här tror jag det blir alldeles för svårt.

Ryssland:

Står på fantastiska 20-0 i målskillnad och alltså 3 raka segrar i VM! Gör det mesta rätt och har en offensiv i riktigt hög klass. Vill nu som sagt om Sverige i toppen av grupp A så räkna med att ryssarna gör en riktigt bra match här. Har väldigt många målskyttar av rang i form av Grigorenko, Datsyuk, Anisimov, Kaprizov m.fl.

Formen hos lagen:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Ryssland har ett fantastiskt skickligt offensivt lag med sig till detta VM.

✅ Man har gjort minst 6 mål i varje match hittills, dock mot lättare motstånd, men ändå.

✅ Ryssarna lär pumpa på framåt från första nedsläpp för man vill om Sverige i tabellen i grupp A.

⚠ Om Ryssland efter alla fina segrar och insatser lutar sig tillbaka och tror att allt kommer gratis.

Speltips: Ryssland över 3.5 mål (inkl. förlängning och straffar).
Odds: 2.25
Liga: Hockey-VM
Spelstopp: Torsdag 10/5 kl. 20:15
Spelbolag: betfinal – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.