Speltips: Tampa Bay – Washington 12/5 (1st leg)

Två raka förluster som fått plånboken att blöda, men inatt har vi vårat favoritlag Washington som alltid levererar vinster. Inatt ska de ta sig an Tampa Bay som i sig är en riktigt tuff utmaning.

 

Matchen

Utan Bäckis, som är skadad, ska man försöka att ta sig till finalspel. Detta genom att försöka slå ett tampa som inte är att leka med. Dock har vi ju ett än bättre läge att kamma hem ett par riktigt fina vinster i denna serie. Vi har vårat Washington som ännu inte förlorat en förstaperiod under de senaste 13 matcherna, och samtidigt får vi tampa som också ett ett starkt lag i första. Så överspelet känns mer än lovande här. De senaste fem matcherna inbördes och alla gått över linan så även här hittar vi fint värde i spelet som ger oss 1.84x degen.

 

Tampa Bay 

Tampa har gått över linan 7/10 senaste matcherna, men även om man inte gjort så, har man oftast gjort ett mål framåt iallafall. Så åter igen så vill jag säga att man har ett extremt spelvärde. Hela ordinarie truppen ser även it att komma till spel på hemmaisen inatt. Ett taggat tampa lär bjuda upp Washington till dans i sin egna paradgren.

 

Washington

Man spelar utan bäckis som drog på sig en skada, men ändå känns det givet att man ska dansa fram en 2-1 seger inatt i första perioden. Då går linan över med marginal och vi kan kamma hem ännu en riktigt fin seger. Dessutom tror jag på ett mål inom de första 5min så där kan man även kamma hem en liten slant. 2.80x smeten för den som vågar sig på det spelet. Men åter till över 1.5 mål i första perioden så ser jag detta som ett givet spel.

 

Varför?

✅  5/5 inbördes har gått över.

✅  Washington har 13 raka matcher utan förlust i första så ett mål i baken lär elda på rejält framåt.

 

Varför inte?

⚠  Två aggressiva lag som inbördes har varit starka, men nu är det semifinal. Man kanske vill känna av motståndet innan det hela hettar till.

 

  • Liga:  NHL
  • Speltips:   Över 1.5mål P1 @ 1.84
  • Spelstopp:   12/5 | 02:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Tampa över 1.5mp1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.