Speltips: Sverige – Sydkorea 18/6 (VM)

Dags för både Sverige och Sydkorea att avverka sin premiärmatch då man ställs mot varandra under måndagen. Tror att Sverige drar det längsta strået här. Häng med.

Matchen:

Premiärdags i VM för Sverige och Sydkorea. I och med att Mexiko stod för en dunderskräll under söndagen då man vann mot Tyskland med 1-0 så kommer matchen mellan Sverige och Sydkorea nu att vara än mer betydelsefull. En seger är nästan ett måste känns det som för bägge lagen då tyskarna lär vara uppretat hädanefter och då vi nu sett vad Mexiko går för. Tror många underskattat mexikanerna faktiskt.

Varken Sverige eller Sydkorea har imponerat i träningslandskamperna inför detta VM, så det är nog mest troligt ingen sprakande tillställning som väntar. Känns ändå som om Sverige ska vara det bättre laget här. Gäller då givetvis att man lyckats råda bot på sin enorma måltorka där man gått mållösa i sina tre(!) senaste matcher. Tror man kommer lyckas peta in en eller två bollar här och vinna matchen då man säkerligen jobbat stenhårt just på den offensiva biten de senaste dagarna. Förhoppningsvis bär det frukt redan nu.

Sverige att vinna matchen (-0.5 Asian Handicap) spelas hos Betfinal till oddset 2.13.

Sverige:

Blir en rätt väntad startelva som Sverige mönstrar i premiärmatchen mot Sydkorea. Ett Sverige som inte innehåller en enda spelare som tidigare spelat i VM-sammanhang. Ola Toivonen och Marcus Berg får fortsatt förtroende på topp och på dessa herrars axlar lär det ligga en hel del press. Sebastian Larsson kommer styra det centrala mittfältet medan Albin Ekdal och Viktor Claesson kommer ta hand om kanterna.

Sydkorea:

Medan Sverige inte har någon i dagens trupp som tidigare spelat VM så har sydkoreanerna ett antal och det säger dom ska väga över till deras fördel och att det kommer vara en betydelsefull faktor inför matchen.

Formen hos lagen:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Sverige ska vara det bättre laget av dessa två.

✅ Sverige har varit oerhört täta bakåt, och här tror jag offensiven lossnar.

⚠ Sydkorea har mer rutin och erfarenhet, kan i vissa situationer betyda en hel del.

Speltips: Sverige (-0.5 Asian Handicap)
Odds: 2.13
Liga: Fotbolls-VM
Spelstopp: Måndag 18/6 kl. 14:00
Spelbolag: betfinal – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.