Kansas - Toronto

Speltips: Sporting Kansas City – Toronto FC 8/7 (MLS)

För att göra ett avbräck från detta VM som har all fokus så tänker jag ge mig på en match i den amerikanska ligan MLS, och se om vi kan gräva guld i USA. Tycker mig ha hittat ett bra odds mellan Sporting och Toronto som jag tycker bara ska gå hem.

 

Sporting Kansas City

I MLS är det betydligt mer poäng tagna på hemmaplanen än borta då de flesta lagen verkligen inte kan vinna när de spelar borta. Kansas har också visat att formen är på topp när man får sin publik i ryggen, och man har de senaste 5 matcherna hemma bara tappat 2 poäng. Man har dessutom de skrämmande siffrorna 14 / 3 i målskillnad. Går man tillbaka och ser över de 9 hemmamatcherna man ändå har spelat har man lyckats ta 20 poäng vilket är riktigt bra. Det som skrämmer mig lite i detta mötet är att man drog på sig 2 röda kort i slutet av förra matchen mot Salt Lake när man förlorade med 4-2, och man står nu utan dessa ordinarie spelare. Salloi må vara vass framåt, men Kansas har ändå en bred trupp med ingen direkt skyttekung.

 

Toronto FC

En rejäl formsvacka har slagit till och man har lyckats ta 4 poäng de 8 bortamatcher man spelat ännu. Det är inget man hänger i granen och man verkligen inget man skojar bort. Riktigt uruselt och man möter det formstarkaste hemmalaget i ligan nu. Kan inte se att man på något sätt skulle lyckas att plocka poäng här, och därmed får man nog känna sig besegrade redan innan matchen startat. Den lilla räddningen är om Sporting som kan vara lite hetlevrat skulle dra på sig rött kort men ser inte hur det skulle vara av en tanke att räkna med.

 

Varför?

✅  Med endast ett poängtapp det senaste 5 matcherna säger formen att detta bara ska bli en seger.

✅  Toronto är lika dåliga borta som Kansas är bra hemma.

 

Varför inte?

⚠  Kansas ådrog sig 2 röda kort förra matchen på ordinarie spelare. En forward och en mittfältare.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:   Rak 1a @ 1.72x
  • Spelstopp:   8/7 | 02:30
  • Bolag:   Rizk – 100% upp till 1000 kr

Kansas - Toronto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.