Sharks ML

Speltips: Sharks – Anaheim 17/4 (3rd round)

Man måste ha en riktigt tight match om dagen, för att hålla doktorn från staden. Sharks och Anaheim har varit en riktigt tight serie i slutspelet so far, och lär bli likaså inatt igen. MEN, man skall inte förakta målsnålt och tight. Denna kommer sitta fint i plånboken imorgon.

 

 

Matchen

Vi har mötts av en riktigt tight serie där Sharks har gått ut starkt med två segrar på bortais. Nu har man kommit till SAP center och Sharks ska ha publiken i ryggen för första gången. Anaheim har haft det svårt mot Sharks kan man minst sagt säga, och idag lär inte vara ett undantag. Anaheim har en ynka seger inbördes de senaste fem mötena… sharks har spelat på bortaisen alla sina segrar av dessa matcherna. Nu är det slutspel, hemmais, ledning med 2-0 i matcher och ett jäkla momentum för hajarna!

 

Sharks

Sett stabila ut även att man haft publiken emot sig. Att ta en ledning med 2-0 efter två bortamatcher är starkt, och frågan är om vi inte kommer få ännu en seger inatt. Ser okej ut med frisk trupp, men några frågetecken finns fortfarande kring Thornton. Men, har man klarat sig såhär länge går det minst lika bra inatt igen.

 

Anaheim

En stor personlig besvikelse till att börja med. Man har ändå ett par riktigt fina namn som borde kunna prestera bättre. Men just detta med att man inte har varit på topp och kanske inte heller är ett lag som kommer ta sig långt i årets upplaga… ger en bitter eftersmak. Ikväll kommer det smälla rejält för att slippa försöka hämta upp 3-0 i matcher. Räcker det? Nej, tyvärr inte om du frågar mig. Sharks är vassare, bättre, hungrigare och nu dessutom hemmais.

 

Varför?

✅  Sharks är det bättre laget och har 2 – 0 i matcher

✅  Anaheim får inte till det där lilla extra och har en rejäl måltorka

 

Varför inte?

⚠  Båda lagen har haft det lättare på bortaplan där man hämtat sina segrar inbördes

⚠  Idag är Anaheim hungrigare än någonsin

 

  • Liga:  NHL
  • Speltips:   Sharks ink OT (ML) @ 1.70x
  • Spelstopp:   17/4 | 04:30
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Sharks ML

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.