Speltips: Ryssland – Saudiarabien 14/6 (VM)

Värdlandet Ryssland ställs mot Saudiarabien i inledningsmatchen av fotbolls-VM och en tillknäppt historia har vi att vänta enligt mig.

Matchen:

Äntligen är fotbolls-VM här och som man längtat! Dock är det inte den mest sprakande inledningsmatchen vi har sett i ett VM genom åren, men vad gör det. Har hittat ett intressant spelobjekt till dagens inledningsmatch mellan värdlandet Ryssland och Saudiarabien. Värdlandet siktar givetvis på att tidigt spräcka målnollan, men om man nu inte skulle lyckas med det så har jag känslan av att det kommer bli frustrerat på planen och framförallt från läktarhåll. Supportrarna kommer inte tolerera vilken insats som helst här, vilket är fullt förståeligt, och vid ställning 0-0 en längre bit in i matchen kommer säkerligen spridda burop att höras. Vilket i sin tur kan påverka hemmalaget på ett negativt sätt.

Varken Ryssland eller Saudiarabien är med i målrika drabbningar särskilt ofta då ryssarna haft det enormt svårt för att leverera offensivt samtidigt som Saudiarabien är känt för att inte vara någon slagpåse, utan man har ofta en stabil defensiv. Tror därför på en något tillknäppt drabbning här och jag synar underspelet.

Under 2.5 mål i matchen spelas hos NordicBet till oddset 1.60.

Ryssland:

Ryssarna har haft det enormt tufft det senaste året med endast 2 segrar på sina 11 senaste matcher. Offensivt sett så har man som sagt varit rent av bedrövliga med endast 2 mål gjorda i sina 4 senaste matcher, därav alla förluster man inkasserat. Lär känna av den massiva pressen från sina hemmasupportrar här och frågan är hur man kommer att tackla den pressen.

Saudiarabien:

Känd för sin stabila defensiv. Nyligen förlorade man t.ex. bara med 1-2 mot både Italien och Tyskland och det är ett bra kvitto på att man har en defensiv att luta sig mot då det nu vankas för VM-premiär. Offensivt ser det helt klart mörkare ut där man egentligen inte har särskilt många hot.

Formen hos lagen:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

Ryssland har en knackig offensiv med endast 2 gjorda mål i sina 4 senaste matcher.

Kan bli frustrerat hos supportrarna om en tidig hemmaledning uteblir. Kan påverka ryssarna negativt.

✅ Bägge lagen har en rätt hyfsad defensiv där Saudiarabien är vassast.

En premiär är alltid en premiär och räkna med ett laddat värdland. Förhoppningsvis uteblir en tidig ledning.

Speltips: Under 2.5 mål i matchen
Odds: 1.60
Liga: Fotbolls-VM
Spelstopp: Torsdag 14/6 kl. 17:00
Spelbolag: NordicBet – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.