Real Salt Lake - Montreal Impact

Speltips: Real Salt Lake – Montreal Impact 12/8 (MLS)

Real Salt Lake ska bara ha detta utan problem när statistiken talar sitt tydliga språk och samtidigt går hand i hand med lagens form. Överodds i kvadrat!

 

Matchen

Ett relativt jämt möte sett till position i tabellerna, antal poäng och målskillnad. Det som sticker ut är ju hur form och inbördes möten går till väga. Hemmalaget har aldrig förlorat inbördes. Dessutom har Salt Lake endast förlorat 1 match de 10 senaste hemma, och 2 sett till 25 senaste hemmamatcherna. Montreal har likvärdiga resultat sett till förluster borta. Här har vi en rejäl skillnad i lagen och det ska absolut inte vara några problem för Real Salt Lake att plocka hem 3 pinnar i denna matchen.

Hur lockande det än är med BLGM och vinst för Real Salt Lake så kan vi inte bortse från hur extremt dåliga Impact är på bortaplanen. Oddset är ca 0.4x högre på detta, men jag vill gardera mig lite, och speciellt när vi ändå får ett odds på GALNA 2.25x såsen på Ö2.5 mål och hemmaseger. Gissar på 3-0, 3-1… men frågetecknet är backlinjen som jag ser det. Avgörande för den som vill vänta och se hur oddset utspelar sig närmare start och man får en bättre bild på om Silva kommer starta eller inte. TROR han startar och TROR att det kommer bli fattigt med mål för Impacts.

 

Real Salt Lake

Enormt effektiva på hemmaplan där man nästintill alltid för minst 2 mål. Med publiken i ryggen ska man relativt enkelt få med sig full pott i detta möte. Frågetecken kring Silva i backlinjen då han gillar att dra på sig kort och får han 1 gult till missar han nästa match. Kan bli bänken eller möjligen passivt spel om man har lite otur.

 

Montreal Impact

Man har nått botten av hur dåligt man kan spela på bortaplanen och jag ser inte något ljus i tunneln. Dock har Piatti en bra dag och man får ett rött kort med sig kan man bli farliga. Piatti är lagets stora målskytt med 11 baljor såhär långt. Om någon ska störa Real Salt Lake måste gubben vakna på rätt sida sängen och hålla sig fri från känningar. Detta är ingen duvunge utan 33 år gammal så börjar bli till året.

 

Varför?

✅   När hemmalaget aldrig förlorar hemma inbördes känns det solklart.

✅   Real Salt Lakes hemmaform är brutal för stunden.

✅   Montreal Impacts bortaform är så brutalt dålig att man inte platsar i ligan i stort sett.

 

Varför inte?

⚠   Silva är ett avbräck om han inte startar eller måste hålla tillbaka. Dock brukar denna kille ligga på en enormt kortsnitt genom hela säsongen så räkna med gult i matchen och avstängd nästa.

⚠   Hemmalaget har aldrig förlorat inbördes här. Dock är det 1 år sedan man spelade mot varandra senast så lite oklart i hur denna information står sig i detta möte. 2-2, bollen studsar Impacts väg? 0-0, inga bollar hittar innanför ramen?

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:  Real Salt Lake + ö2.5 mål @ 2.25x
  • Spelstopp:   12/8 | 04:00
  • Bolag:   BetFinal – 100% upp till 1000 SEK –  Bonuskod: ODDS1 

Real Salt Lake ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.