Speltips: Portugal – Spanien 15/6 (VM)

Under fredagskvällen möts Portugal och Spanien i den första stormatchen i fotbolls-VM. Favorittippade Spanien tror jag grejar kvällens inledningsuppgift.

Matchen:

EM-vinnarna från 2014, Portugal, ställs under fredagskvällen mot världsmästarna 2010, Spanien, i en riktigt het drabbning. Kommer krylla av stjärnor ute på planen och främst i Spanien där man har stjärnspelare på samtliga positioner. Portugiserna vann ju som bekant EM för två år sedan, men likväl ses man inte som någon favorit till att ta hem turneringen hos spelbolagen. Det var främst en ruggig defensiv som banade väg för succén då. I mitt tycke ska Spanien vara en av titelaspiranterna i detta fotbolls-VM och spelbolagen har också satt dom bland topp 3 att vinna hela turneringen.

Känslan säger att Portugal kommer fortsätta med sin defensiva approach och köra med sina sylvassa omställningar då tillfälle ges. Djupt försvarsspel har liksom blivit deras signum. Så därför gäller det för Spanien att vara beredd på det och vårda sitt bollinnehav till max, annars lär det smälla bakåt. För Portugal är oerhört skickliga på just omställningar vilket man visat flertalet gånger tidigare, inte minst då man bärgade EM-guldet 2016. Spanien har dock ett så pass skickligt lag med ett centralt mittfält av yppersta klass som sticker ut, att jag tycker man borde ha väldigt stora chanser till seger här.

Spanien att vinna matchen spelas hos NordicBet till oddset 2.11.

Portugal:

Har ett omställningsstarkt lag med superstjärnan Ronaldo längst fram och ett gediget mittfält med Bernardo Silva, William Carvalho, João Moutinho och João Mario. Lär falla tillbaka djupt då Spanien kommer med sin offensiva press.

Spanien:

Här kryllar det utav stjärnspelare i form av Thiago, Busquets och spelgeniet Iniesta som bildar lagets sylvassa mittfält och anfallstrion som består av Silva, Isco och Costa. Lägg därtill att man har världens bästa målvakt i De Gea så har man enligt mig ett komplett lag skulle jag vilja påstå och definitivt en favorit till att ta hem hela fotbolls-VM.

Formen hos lagen:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Spanien har ett komplett lag med stjärnor på varje position.

✅ Spanjorerna har ett fantastiskt mittfält med spelgeniet och motorn Andrés Iniesta i spetsen.

✅ Spanien har världens bästa målvakt i De Gea.

⚠ Portugal kan ställa till det för vilket motstånd som helst med sina vassa omställningar och superstjärnan Ronaldo.

Speltips: Spanien
Odds: 2.11
Liga: Fotbolls-VM
Spelstopp: Fredag 15/6 kl. 20:00
Spelbolag: NordicBet – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.