Speltips: Portugal – Marocko 20/6 (VM)

Ett starkt Portugal tar efter lunchtid under onsdagen emot Marocko i omgång 2 i grupp B. Känslan är att Portugal drar det längsta strået här.

Matchen:

Portugal stod för en riktigt bra premiärmatch mot Spanien i fredags i en match som slutade hela 3-3 och som innehöll allt och lite till. Ett portugisiskt lag som normalt sett är ett försvarsstarkt och tight lag bakåt. Här ställs man nu mot ett betydligt sämre motstånd i Marocko, vars lag förlorade med 0-1 mot Iran i premiären efter att man surt nog åkte på ett självmål i den 95:e(!) minuten. Tror det ska väldigt mycket till innan Portugal förlorar detta möte, då man ser till vilka spelare man har till sitt förfogande.

Speciellt nu då Marocko inte kan nöja sig med ett oavgjort resultat heller. De måste nämligen vinna den här matchen för att man ska ha kvar en chans till avancemang senare. Detta tror jag bäddar för många omställningschanser för Portugal och känslan säger att detta är perfekt för detta portugisiska lag som fullkomligen älskar och är så otroligt skickliga på just omställningar! Här ska man bara ta tre poäng, finns ingenting annat enligt mig.

Portugal att vinna matchen spelas hos NordicBet till oddset 1.68.

Portugal:

Ronaldo har stått för en succéstart i VM-turneringen då han i fredagens premiär stod för ett hattrick i matchen mot Spanien. Han sköt in kvitteringen till 3-3 i slutet av matchen via en galet snygg frispark och som fullbordade hans hattrick. Har viktiga pjäser i sin trupp i form av Ronaldo, Guedes, Silva och Fernandes m.fl som lär fortsätta lägga ner sitt enorma jobb för sitt lag här.

Marocko:

Fick verkligen en mardrömsstart i turneringen. Var verkligen ingen höjdarmatch mot Iran i premiären, men man förtjänade inte att förlora matchen och verkligen inte på det sättet man gjorde det på då man som sagt åkte på ett blytungt självmål i 95:e(!) minuten. Är som sagt piskat till att vinna denna match.

Formen hos lagen:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Portugal ska vara både en, två och tre klasser bättre än Marocko.

✅ Marocko måste gå för vinst här vilket bäddar för Portugals vassa omställningar.

✅ Portugiserna har en stekhet Ronaldo som senast gjorde ett hattrick!

⚠ Om Marocko t.ex. får en tidig utdelning och sedan kan bevaka ledningen långt in i matchen kan det bli jobbigt.

Speltips: Portugal
Odds: 1.68
Liga: Fotbolls-VM
Spelstopp: Onsdag 20/6 kl. 14:00
Spelbolag: NordicBet – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.