Colorado

Speltips: Philadelphia – Colorado 23/10 (NHL)

Nattens omgång mellan Colorado och Philadelphia kommer bli målkalas! Jag tvivlar på att något av lagen kommer hålla igen när bådast bästa taktikt är framåt.

 

Matchen

Jag är frälst över hur Landeskog och gänget presterar! Det tråkiga med Colorado är att de egentligen bara har 1 bra kedja, men oj vad den är bra. Landeskog, Rantanen och MacKinnon, rena rama magin. Vad har då Philadelphia till sitt försvar? Ja, de borde kunna svara ganska bra, iallafall när det kommer till det offensiva spelet med Simmonds, Couturier och Giroux. Frågan är vem som går offensivast eller vem som håller tätt bakåt. Det är en ganska glad kompott på hur matcherna slutar inbördes men en sak har de gemensamt… målkalas. Dessutom har båda lagen spelat offensivt.

 

Philadelphia Flyers

Philly har ett snitt på dryga 2 mål i första perioden. Man har släppt in 11 mål och gjort 7 på de 8 matcher man spelat. Det är strax över 2 mål om man skall vara ärlig, så jag tror stenhårt på att det kommer bli mer än så inatt. Dock vill jag ta det säkra före det osäkra så för mig räcker det med 2 mål.

Totalt sett har man haft målkalas med hela 39 mål åt något håll de senaste 5 matcherna. Då ska man ändå veta att man förlorade med 1-0 mot Vegas. De andra matcherna har man gått till 11, 11, 9 och 7 mål. Målkalas är som sagt att räkna med och jag tvekar inte på att det kommer redan i första.

 

Colorado Avalanche

Med liknande statistik som Philly fast åt andra hållet med 9 mål gjorda och 6 insläppta i första perioden ligger man strax under 2 mål inledningsvis, men jag tvivlar på att den siffran skulle gå ner inatt. Vår underbara Landeskog kommer garanterat lösa detta på egen hand.

Jag hade velat spela på Colorado ska vinna första perioden som ger 3x, men när jag kollade över inbördes har det blivit 2-2 sett till första perioden, så den fick jag släppa med rädslan av att det lätt kan regna in mål bakåt också. Man har inte lika taskigt snitt bakåt som Philly, men det är dock nästan 1 mål i baken per match i den inledande perioden.

Med 29 mål åt något håll av de 5 senaste inbördes ligger man inte riktigt lika högt som Philadelphia, men detta är ändå ett tecken på att det kan lätt bli 2-0, 3-0 eller 2-1 till Colorado efter första. Jag avstår från att spela ö2.5 i första, och jag avstår att spela Colorado vinna första, även om jag tror det är ett bra spelvärde i just dessa. Utan garderar upp med att det kan bli 1-1 eller 2-0 Philly.

 

Varför?

✅   Målkalas både inbördes som i 5 senaste spelade matcherna för båda lagen.

✅   Med statistiken där båda lagen har över 1.5 mål i första perioden bör detta gå hem utan problem.

✅   Båda lagens förstakedjor är kapabla till att lösa detta på egen hand.

 

Varför inte?

⚠   Hur bra än statistiken är har vi sett några ostabila resultat. 0-1 Philadelphia mot Vegas. Inte så att man dansar tango till det resultatet. Detta är full tid dessutom, och inte ens första perioden.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Över 1.5 mål i P1 @ 1.74x
  • Spelstopp:   23/10 | 01:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Colorado

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.