New York Red Bulls - Los Angeles FC

Speltips: New York Red Bulls – Los Angeles FC 6/8 (MLS)

Nattens MLS-match kommer vara svettig från att den startar tills domaren blåser av i minut 90+5. New York Red Bulls är ruggigt starka och stabila just nu.

 

Matchen

En av MLS starkaste hemmalag möter en av ligans starkaste bortalag. Blir det ett tidigt mål kommer det resultera i att matchbilden vänder helt men utgångsläget ser lovande ut för New York Red Bulls som blir tighta bakåt när de spelar hemma. Med endast 9 insläppta mål på hemmaplanen, och ett lag som älskar målkalas på bortaplanen med 25 gjorda och 27 insläppta över inledande 11 matcherna på bortaplan ser jag linan ö2.5 lätt gå in, och med Red Bulls starka defensiv ser jag dem som vinnare i matchen.

 

New York Red Bulls 

Starka överlag och får man publiken i ryggen har man en extra back i laget. Man presterar ruggigt stabilt och inatt ska man bara plocka hem 3 nya pinnar. Blir ingen lek, och man måste hålla fokus hela matchen. Får man in en tidig boll kommer det tryckas rejält bakåt och hörnor kommer bli LAFC’s stora chans till att ta tillbaka matchen.

 

Los Angeles FC

Ruggigt bra bortalag som ändå tagit hela 16p borta på 11 matcher. Det är över medel i ligan men man står idag mot ett riktigt bra defensivt lag som inte släpper in vad som helst. Även med 25 gjorda mål på bortaplan, så har man släppt in 27 och med ett sådant snitt ser jag inte hur man skall ta sig an ett lag som ställer upp för varandra och arbetar hela vägen hem för att hålla tätt.

 

Varför?

✅  Red Bulls är galet starka hemma.

✅  LA FC älskar målkalas. Släpper in mer mål än de gör på bortaplanen.

✅  Båda lagen ligger och slåss om att få komma direkt till Kvartsfinalerna och hoppa över 8-delen. Vinst för något av lagen tar dem upp tillräckligt för att komma över sträcket för stunden.

 

Varför inte?

⚠  Finns risk att båda har analyserat för mycket och man inte spelar sitt vanliga spel. Då kommer vi få se en riktigt tight och tråkigt match för båda lagen kan vara nöjda med 1p. Dock är detta väldigt sällsynt att man får en 0-0 match när det kommer till USA och MLS.

⚠  Om LAFC får in 1 boll och på något mirakulöst sätt får stopp på New York Red Bulls anfall kan de hamna i ett desperat läge och börja spela betydligt sämre. Då kan det bli tufft att återhämta sig. Dessutom är det vanligt med kort i denna ligan så desperata försök och ett onödigt rött kan lätt trilla in och förstöra min analys av matchen.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:  New York Red Bulls + Ö2.5 mål @1.83x
  • Spelstopp:   6/8 | 00:00
  • Bolag:   BetFinal – 100% upp till 1000 SEK –  Bonuskod: ODDS1 

New York Red Bulls - Los Angeles FC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.