Nattens dubbel

Speltips: Nattens dubbel 8/6 (NHL och AHL)

Inatt har jag en dubbel där det kommer bli ett avgörande i NHL och AHL kommer ta sig till ett 3-1 läge. Så här smäcker jag in en riktigt sjuk dubbel som jag ser som galet fin. Washington och Toronto ser ut att totalt köra över sina motståndare ju längre in i finalerna vi kommit… så inatt blir det action för hela pengen från mitt håll.

 

Vegas – Washington (NHL)

Vegas har stora problem med Washington som mer och mer tagit över och styrt spelet helt. Washington är redo för att vinna, och har slitit som odjur. Man har helt vänt en trend där man blivit allt sämre i slutspelet och de stora stjärnorna somnat helt. Nu har man blivit vassare och vassare hela tiden. Vegas har varit jämna rakt igenom hela säsongen, men man har fått stora bekymmer efter första matchen hemma mot Washington där man faktiskt rättvist vann.

Nu är Washington riktigt starka borta, och har bevisat att omöjliga Vegas i sin borg inte är så omöjliga som det sett ut under säsongen som gått. Inatt är det avgörande, och jag tror att Washington kommer ta hem detta och slutsiffrorna kommer troligen inte spegla hela matchbilden, men att man vinner med -1.5 känns som ett självklart spel för mig. Med vad vi sett hittills så är det inatt vi får se Washington och Ovechkin lyfta den berömda trofén.

Washington away

 

Texas – Toronto (AHL)

Toronto har varit det bättre laget rakt igenom hela säsongen. Man vann överlägset grundserien, och man har även varit en storlek för stor för Texas. Även om man legat under nästan hela matchen i första mötet, vänder man och dunkar in två snabba puckar och vinner med 6-5.

Toronto är det absolut bästa laget på bortaplan, där man spelat bättre än Texas gjort på hemmaisen. Därför ser jag endast en 3-1 ledning i matcher till Toronto komma.

Toronto away

 

Varför?

✅  Båda lagen är odjur på bortais!

✅  Man har varit de bättre lagen i finalerna.

✅  Man har växt ju längre tiden gått. Även om det är svårt att växa när man totalt dominerar serien i AHL, men man har legat under 4-2 men haft is i magen och visat var skåpet ska stå.

 

Varför inte?

⚠  En dubbel är alltid dubbel risk i min mening.

⚠  Washington kan ”vila” och ta hem segern på hemmarink nästa möte. Farligt dock då man faktiskt lätt kan tappa hela serien om det blir för jämt. Vi har alla sett hur nervös Ovechkin är just nu.

⚠  Inledningsvis i matcherna kan det se skakigt ut för Toronto. Men is i magen och man brukar köra över ju närmare slutsignalen man kommer.

 

  • Liga:  NHL och AHL
  • Speltips:   Dubbel  |  Washington -1.5  |  Toronto Rak 2:a @ 7.12
  • Spelstopp:   8/6 | 02:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Dubbel Washington Toronto

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.