Speltips: Nashville – Sharks 24/10 (NHL)

Nashville’s extremt starka form, mot Sharks och Karlssons tuffa säsongsstart. Nattens svensk-drabbning vill man INTE missa!

 

Matchen

Efter hur mycket jag hypade upp Nashville förra säsongen måste jag säga att jag har varit minst lika nyfiken på hur Sharks ska lyckas i år med Karlsson som senaste värvade spelare inför säsongsstarten i år. Till min förvåning så har han inte alls lyckats. Hela Sharks har ju bottenskrapat och mina förväntningar inför denna matchen är att det kommer bli spel på 1 mål ungefär. Nashville har öppnat som de avslutade grundserien förra säsongen med seger efter seger. Ser inte ut som det finns något som kan stoppa dem. Att de redan nu har börjat med att vinna allt, ger mig gåshud och en kärlek till de underbara svenskar som spelar där.

 

Nashville Predetors

Det är inte bara svenskarna som spelar här som lockar mig. De har en ett extremt komplett och stabilt lag. Ställer upp för varandra och de gör framförallt det viktigaste av allt, producerar framåt! Pittsburghs taktik har spridit sig och just mer mål man släpper in, desto fler får man se till att göra framåt. Jag är extremt övertygad om att det kommer bli en överkörning inatt… så jag kommer spela med handikapp. Inte allt för groteska handikapp utan lägger istället ett sidobet på att det kommer bli mål i öppen kasse. Endast ett sidobet, men jag tror att detta kommer göra att man vinner med 3 puckar istället för 2.

 

San José Sharks

När man gång på gång faller mot motstånd man borde vinna över blir inte mina förväntningar att man skulle vända en dålig trend mot ligans i min mening, bästa grundserie-lag. Dessutom har man som sagt inte fått igång Karlsson som är NHL’s bästa offensiva back. När han varken spelar speciellt bra (med tanke på vilken kaliber han har), eller får igång målskyttet kan jag inte tro på att det blir jämt inatt. Dock har man som sagt Burns och Karlsson som SKA vara det farligaste backarna i ligan.

 

Varför?

✅   Nashville är farliga i alla femmor. Man vet aldrig om det är Forsberg och Co. som slår till, eller om det Fiala, Turris Subban, Ekholm… Järnkrok har inte heller varit helt dum!

✅   När ligans starkaste lag, möter ett lag i frustration som behöver få igång sina stjärnor när man närmar sig match nummer 10… uppstår tystnad!

✅   Saros den allsmäktige! Med 94.51% räddningar ligger han högt över snittet av vad som är okej, och jag tror verkligen han kommer fortsätta på detta spåret så länge Pekka Rinne är borta.

 

Varför inte?

⚠   Ligans farligaste backar ska sätta käppar i hjulet för Nashville! Dock har det inte fungerat såhär långt mot något annat motstånd så jag vill inte tro att det sker inatt heller.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:   Nashville -1.5 @ 3.15x
  • Spelstopp:   24/10 | 02:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Nashville

Tror det kommer bli utklassning inatt. Även om jag är en fanboy av Erik Karlsson, måste jag erkänna att det finns en känsla av att det blir 4-1, 5-1 inatt. Därav måste jag lägga detta sidobet.

  • Sidobet:  Mål i tom bur? Ja! @ 3.45x

Nashville 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.