Speltips: Nashville Predators – Colorado Avalanche (13/4) USA; NHL

I matchen mellan Gillingham som låg på 17:e plats och Blackburn som låg på 1:a plats så lyckades den tyvärr sluta 0-0. Blackburn förlorade sin chans att hålla sig i toppen och har nu gått ner till 2:a plats i ligan efter att Wigan gått förbi dom. Idag har jag valt att reka NHL och mitt speltips inatt kommer vara mellan Nashville Predators och Colorado Avalanche. Det är första matchen i playoffsen och här ser jag bara ett resultat på förhand.

Speltips: Nashville Predators – Colorado Avalanche (12/4) USA; NHL

Nashville Predators slutade med mest poäng av alla lagen i NHL och ska idag ta emot Colorado Avalanche som slutade på plats 17. Nashville är ett starkt hemmalag och har vunnit 7/10 senaste varav 6/10 är utan förlängning. Nashville snittar 3.5 mål på hemmaplan och snittar 2.6 insläppta. Nashville har en vinst procent på 53.7% på hemmaplan totalt, men har alltid varit riktigt starka mot Colorado.

Colorado Avalanche har inte speciellt bra spel på bortaplan. Endast 3 vinster har man på sina senaste 10 spelade och idag möter man ett av dom bästa lagen i hela NHL. På bortaplan har snittar man 2.7 gjorda mål och 3.4 insläppta. På bortaplan har man en vinst procent på endast 26.8%

Om man kollar på inbördes möten mellan dessa lagen så hittar man det mest intressanta av allt. Nashville har 10 raka segrar mot Colorado och i år är Nashville riktigt starka. Jag tror att Nashville tar sin 11:e raka seger mot Colorado idag och med en ganska stabil seger. 4-2 eller 5-2 skulle jag tippa som slutresultat. Jag kommer spela rak 1:a på denna matchen och jag lägger spelet på Betfinal till 1.62x pengarna.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.