Speltips: Målskyttar x3 13/5 (VM)

Nattens snabba magkänsla med målskytt Scheifele satt ju som en smäck och jag fick blodad tand! Tänker lägga en galen trippel som är helt upp till din egna plånbok och egna magkänsla att rygga men jag mår rätt bra och känner hur seglet blåser till med våra målskyttar ombord på skutan.

 

Norge – USA klockan 16.15 #Atkinson @2.10

USA lär vilja ha ett bra läge inför sista matchen mot Finland på tisdag när dessa lag ska mötas i sista gruppspelsmatchen inför slutspelet. Med ynka 1 poängs ledning över just Finland har man inte råd att tappa poäng mot ett mycket svagt Norge. Här tror jag på ett 0-6 resultat och Atkinson är trotts allt riktigt het. Han har gjort flest mål i laget och han spelar ju med Kane som passat fram 9 assist såhär långt i turneringen. Känslan säger att det sker idag igen!

 

Schweiz – Sverige klockan 20.15 #Forsberg @2.10

Enligt vad jag hört så skulle inte Forsberg dyka upp före matchen mot Ryssland, men han ligger hos bolagen så vi får se vad som händer ikväll. OM han spelar så vill man få igång hans målmakeri snabbt inför slutspelet och laget kommer hjälpas åt för att börja producera framåt. Denna känns riktigt säker om han nu som sagt kommer till match idag. Om han inte gör det blir vår kupong en dubbel per automatik iallafall så ingen skada skedd genom att ha med honom här.

 

Tyskland – Finland klockan 20.15 #Teravainen @2.45

Galet odds på Finlands hetaste målgörare! Man spelar med Aho som ligger på samma poäng, och Savinainen som också fläckat på 4 mål framåt hittills. En galet bra kedja som Bara ska producera mål i stora lass. Finland ligger som sagt 1 poäng bakom USA i tabellen och med en vinst idag så kan man styra matchen bättre i det avgörande skedet på tisdag. Vill man inte vinna för att slippa något motstånd så har man övertaget att ligga 1 poäng bakom, och vill man vinna räcker det med vinst i övertid för att gå om USA. Så, idag lär det bli målrikt för att inte tappa helt på USA inför just sista matchen

 

Varför?

✅  Målfarligaste spelarna i respektive lag!

✅  Forsberg behöver näta direkt och komma in i rätt rytm så om han spelar är den glasklar.

 

Varför inte?

⚠  Målskyttar överlag är en mycket temporär marknad där dagsformen spelar in, vem man möter och hur det blir lätt en miss speciellt med flera målskyttar på samma kupong. SPELA PÅ EGEN RISK OCH EFTER DIN EGNA PLÅNBOK!

 

  • Liga:  VM
  • Speltips:   Målskyttstrippel
  • Spelstopp:   13/5 | 16:15
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Målskyttar x3 vm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.