Washington Bäckström Ovechkin

Speltips: LÅNGTIDSSPEL – Winner Metropolitan Division 18/19 – 9/9 (NHL)

När de vill ge oss 3.25x smeten på att historien upprepar sig för fjärde året i rad är galet. Washington kommer att ta hem detta igen! Jag ska förklara varför…

 

Statistiken först och främst.

Att ha samma vinnare av denna division de 3 senaste åren, och det med bravu, tycker jag säger allt. Vi har dessutom inga större ändringar i laget inför den kommande säsongen. Man har smällt till med över 100p / säsong och har visat sig riktigt starka överlag. När Washington sedan går och vinner hela skiten förra säsongen gjorde min sak ännu klarare. Vi har en vinnare redan nu, långt innan första matchen ens spelas. Dessutom är det svårt för gamla rävar som Ovechkin att inte spela på topp hela tiden. Han jagar ständigt rekord och efter att han missade 50 mål under förra säsongen lär han gå ut minst lika starkt så han spräcker detta med råge i år.

Ohotad?!

I samma division är man ohotad när det kommer till grundserien i min mening. Pittsburgh har inte varit ett grundserie-lag och jag tycker man spelar rätt nonchalant när man närmar sig slutspelet. Man ”vilar” hellre än att kör för vinst. Jag som blöder blått dock, vill höja ett varnande finger för Rangers i år. Jag har både magkänslan av att de går väldigt bra… samtidigt som de har andra bra saker som de andra lagen inte har i samma utsträckning.

Andra aspiranter.

Rangers sa redan innan December förra säsongen att de inte gick ut för att komma till slutspel utan ville bygga upp sitt nya, unga lag… vilket har gått riktigt bra om man frågar man. De har spelar in sig betydligt mer än de andra som har bytt runt spelare och kört med sina ”stabila” kedjor. NYR har som sagt fått spela med sina spelare och sett lite mer vilka som fungerar och inte fungerar. Så, ett varningens finger här, även att det är högst troligt mer hjärta som talar än hjärna.

Slutligen.

Återigen så känns denna division helt ohotad av de regerande mästarna. Inga kontrakt som löper ut, och när det finns riktiga stjärnspelare på alla positioner från Målvakt och fram till sista kedjan så tycker jag att man lätt kan investera väl här. Jag själv ser detta som ett maxbet på långtidsspel.

 

Varför?

✅   ”Ohotade” 3 år i rad.

✅   Laget är extremt stabila och inga avbräck så långt jag kunnat se.

✅   Med ett självförtroende på topp efter att ha tagit hem Stanley Cup förra säsongen kommer man in i en ny omgång med huvudet högt.

 

Varför inte?

⚠   Jag ser bara 3 lag som kan slåss om att vinna denna divisionen, och då är det Pittsburgh som inte går 100% mot slutet… Rangers som finns i mitt hjärta mer än hjärna troligen och just Washington. Ingen har egentligen vad som krävs för att köra 100% rakt in i slutspelet mer än Washington som faktiskt har visat oss 3 år i rad att de vill, kan och vågar.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Washington Capitals vinner Metropolitan Division @ 3.25x
  • Spelstopp:   9/9 | 01:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Washington Metropolitan Division Winner ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.