Speltips: LÅNGTIDSSPEL – Poängkung 18/19 – 1/9 (NHL)

Nu kommer säsongens första NHL-lapp och för mig självklart att lägga detta bet på Connor McDavid som är glödhet och bär hela laget själv! 

 

Connor McDavid

Namnet vi alla har hört på ett eller annat sätt under de senaste 2 säsongerna i NHL. Han har varit i min mening relativt ohotad i två raka år som poängkung. Dessutom har han inte bara vunnit poängligan, utan dessutom smällt 100p / säsong gränsen båda åren. En spelare som har hela Edmonton på sina axlar när man är kapten som 21-åring. En skaplig bedrift och att man ändå kan prestera på absolut topp.

Edmonton har försökt att lätta lite på Connor’s press med att ta in lite mer offensiva spelare… vilket i sin tur kommer vara bra i det långa loppet. Förra säsongen började rent ut sagt helt åt skogen, men detta fick man ändrat på och enligt Connor själv har man försökt att ändra inställningen i laget. Han behöver mer hjälp av sina medspelare efter att de alla har insett att det inte är så himla roligt att förlora hela tiden.

Inför kommande säsong ser jag inget annat än ett betydligt vassare Edmonton än det vi fick se inledningen förra året. Vi kommer nog få se en kamp mellan McDavid, Kuznetsov, Kucherov och MacKinnon. Laine kommer också bli farlig tror jag, men det är mycket beroende på om Winnipeg kan fortsätta som de avslutade grundserien förra året.

Jag vill lägga ett bet på att Connor McDavid tar hem grundseriens poängliga som ger oss det makalösa oddset 4.5x såsen. Att detta odds är under grundserien är också till vår stora fördel då Edmonton inte gått allt för bra i serien det senaste, samtidigt som många stora namn faktiskt vaknar till liv i just slutspelet. Så, här har vi säsongens första stora investering om man frågar mig.

 

Varför?

✅   Ohotad 2 år i rad.

✅   En spelare som av nästintill alla sägs vara snäppet vassare än resterande.

✅   Har axlat laget som kapten och jag tror han kommer få lite mer ”frihet” i år, när ledningen insett att man måste få in fler som kan hjälpa honom att producera framåt.

 

Varför inte?

⚠   Långtidsspel! Finns många heta namn som kan explodera denna säsongen och framförallt Laine tror jag kan hota. Kommer handla mycket om de unga spelarna om jag fått rätt uppfattning.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Connor McDavid vinna poängligan under grundserien @ 4.5x
  • Spelstopp:   1/9 | 16:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

 

Edmonton Connor McDavid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.