Speltips: LÅNGTIDSSPEL – Målvaktsspecialare – 4/10 (NHL)

Våra svenska målvakter ska få stå för denna långtidsinvestering. Nilsson och Lundqvist blir två namn att ha i minnet denna säsongen.

 

Anders Nilsson

Svensken är inte dålig, men jag vill inte påstå att han är en av de bästa i ligan. Bytt klubb en hel del vilket på sitt sätt visar att man inte riktigt kommit upp till toppen. Dessutom är man inte förstamålvakt ens, så hur ska man kunna få spela tillräckligt med matcher för att se till att hålla nollan tillräckligt mycket? Förra säsongen hade Vancouver endast 4 matcher där de höll nollan, och då skall tilläggas att Nilsson endast stod två av dessa matcher.

Det viktigaste för mig i mitt beslut om att han INTE håller nollan 3 eller fler gånger är att nu har Vancouver dessutom tappat bröderna Sedin som blivit för gamla för att spela vidare. Stabila spelare som gjorde ett enormt jobb för laget. Här kommer vi märka en stor skillnad och tyvärr kommer Nilsson EJ att hålla hela vägen.

 

Henrik Lundqvist

En av NHL’s absolut stabilaste målvakter. Drar sällan på sig onödiga utvisningar som många målvakter gör. Så länge han har ett bra försvar är detta nog en målvakt i absolut toppklass. Inte bara lugnet själv, utan en vinnarskalle utöver det vanliga. Nu när Rangers dessutom redan har spelat in sig, och kommer vara fruktansvärt starka tror jag stenhårt på att han klarar hålla nollan MINST 3 gånger. Vill inte vara den som är den, men detta är klart innan halva säsongen har gått tror jag i år.

Dessutom kommer detta bli ett stort år för Brady Skjei. Ett namn som inte går att uttala, men ett namn att lägga på minnet. En försvarare som kommer vara fruktansvärt viktig för laget. DeAngelo har också varit en bra spelare och kommer också behöva fortsätta spela bra och stabilt. Det viktigaste är nog att dessa backar inte blir skadade och borta allt för mycket. Avslutningsvis har vi dessutom Lias som jag hoppas och tror stenhårt på i år. Han gjorde mål i sin debut, och har verkligen visat att han platsar här. Arbetar bra hemåt också och med hans snabbhet kommer rädda många kontringar.

 

Varför?

✅  Nilsson är bra, men inte så bra. Denna linan satt förra säsongen och då med ett bättre lag än vad man har inför kommande säsong.

✅  Lundqvist ÄR bästa målvakten i ligan när hans form sitter och hans backar gör sitt jobb.

 

Varför inte?

⚠  Lundqvist svajade en del förra året och hade två stora svackor. Detta måste undvikas!

⚠  Nilsson stod som sagt inte många matcher förra året. Blir han förstamålvakt och mirakulöst lyckas höja sig 1 nivå är vi körda.

 

  • Liga:  NHL
  • Speltips:   Hålla nollan – Nilsson UNDER 2.5 | Lundqvist ÖVER 3 @ 1.86x á
  • Spelstopp:   4/10 | 01:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Nilsson Lunqvist ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.