Zlatan Los Angeles Galaxy

Speltips: LA Galaxy – Minnesota 12/8 (MLS)

Formstarka LA Galaxy med Zlatan i spetsen skall ta sig an Minnesota och arbeta in 3 friska pinnar för att hänga med i toppen av tabellen. Ser inte denna matchen som något spektakulärt utan mer en måste-match.

 

Matchen

Ett formstarkt LA Galaxy som endast har 2 förluster de 2 senaste matcherna och dessutom har 4 vinster och 1 kryss hemma de 5 senaste möter ett inte lika starkt Minnesota som har förlorat deras 2 senaste matcher och dessutom förlorat 9 av 10 bortamatcher. Dock har det varit 2 matcher i cupen där man vann efter straffdrama och sedan förlorade man nästa match i 8-delen. Båda lagen har ändå presterat målrikt och jag ser inte hur man skulle kunna spela under 2.5 mål här…

Magkänslan säger 4-0, 3-1… men 2-1 och 3-0 är också troligt. Vågar mig inte på BLGM och seger för LA Galaxy även att man är rätt lösa bakåt, då det som sagt kan bli 3-0, eller 4-0 också i min mening.

 

LA Galaxy

Man är riktigt starka just nu, efter en betydligt sämre inledning av säsongen. Man har hittat rätt och nu börjar man prestera på topp. Dock efter det inledande tappet man hade ligger man tight i tabellen och slåss om 2:a placering där det skiljer 3 poäng mellan Real Salt Lake som ligger på 6:e plats och Portlands Timbers som ligger på 2:a placering just i skrivande stund.

 

Minnesota

Lyckas man endast att ta 3 poäng på 10 matcher borta ser jag inte att det skulle bli något hot för LA Galaxy att lyckas ta ännu en full pott här, och dessutom lär det bli rejält målkalas. Senast inbördes blev 3-0 till LA, och gången innan blev det 2-1. Minnesota har det tufft just nu, och jag räknar med att man halkar efter ännu mer och låter målskillnaden rinna iväg ännu mer.

 

Varför?

✅   Formstarka LA Galaxy möter ligans sämsta bortalag.

✅   Zlatan ligger 2:a i skytteligan. Lär bli någon boll till i denna matchen.

✅   Minnesota spelar defensivt och hoppas på kontringar. Brukar ligga under 40% bollinnehav.

 

Varför inte?

⚠   LA är inte direkt några tuvungar och har problem med temperamentet. Man drar på sig ett rött allt för ofta, så om man inte får in en tidig boll eller får en i baken kan det hetta till och vi får arbeta med 1 gubbe kort.

⚠   Giovani är återigen skadad för fjärde gången på 4 månader i LA. Ska inte vara ett hinder, men ändå ett avbräck.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:  LA Galaxy + Ö2.5 @ 1.8x
  • Spelstopp:   12/8 | 04:30
  • Bolag:   BetFinal – 100% upp till 1000 SEK –  Bonuskod: ODDS1 

LA Galaxy - Minnesota ODDS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.