Zlatan Los Angeles Galaxy

Speltips: LA Galaxy – Columbus Crew 8/7 (MLS)

Många fina matcher i MLS så det är bara att njuta av utbudet och jag tycker mig hittat ett fint odds i LA Galaxy när de tar emot Columbus hemma. 1.72x kakorna… vem är med mig?

 

Matchen

Kommer Zlatan att göra mål inledningsvis inatt igen? Kommer vi få se ännu en seger för LA på hemmaplanen inbördes möte sett? Ja, varför inte. Med relativt jämna lag som möts och med inga större konstigheter i trupperna från vad jag har kunnat se så bör vi ha svenskt mål, minst ett X och troligen tre bollar i nät.

 

LA Galaxy

Detta är ett relativ tight möte där formen är medioker, men inte mer. Återigen så är hemmaplanen en viktig del för lagen i MLS. Det mesta talar egentligen för att LA Galaxy inte ska vinna denna matchen om man ser till siffrorna, men jag kan inte blunda för inbördes möten där det är en helt annan bild än vad både tabellen och formen säger. Man har missat min lina 1 av de senaste 5 mötena hos LA, därav tror jag på en liknande matchbild. Dessutom har vi ju sett vilken form Zlatan är i.

 

Columbus Crew

Man är i bättre tillfällig form än än LA, och man ligger ett par platser över dem i tabellen… men jag tycker att man har svårt att steppa upp och har problem med att handskas hur man skall vinna. Ser vi till lagets 5 senaste möten kan vi också se att även där har vi lyckats få in 4 av 5 matcher.

 

Varför?

✅  Har suttit 4/5 senaste matcherna, både inbördes och totalt sett.

✅  Mål-linan har gått över 6/6 senaste inbördes.

 

Varför inte?

⚠  Formen är riktigt dålig på lagen, så om man ser till det så kan det sluta precis hur som helst inatt.

⚠  Columbus har stängt igen bra bakåt de sista bortamatcherna och har då 4/5 matcher som inte ens gått över 1.5 mål.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:  LA Galaxy eller Oavgjort + Ö1.5 mål @ 1.72x
  • Spelstopp:   8/7 | 04:30
  • Bolag:   Rizk – 100% upp till 1000 kr (3x omsättning – Min. 1.8 i odds – Väldigt enkelt att verifiera kontot med mobilt Bank-ID)

LA Galaxy - Columbus Crew

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.