Kanada ö1.5mp1

Speltips: Kanada – Lettland 14/5 (VM)

Efter en snöplig förlust på målskyttarna igår efter Finlands fiasko blickar vi framåt mot dagens alla fina matcher. Jag har hittat ett riktigt fint odds som känns riktigt bra på förhand nu när Kanada måste vinna!

 

Matchen

Vi börjar närma oss slutspel och matcherna har en stor betydelse för hur slutspelet kommer att se ur. Detta leder till att det kan bli konstiga resultat och ”skrällar” kan förekomma. Ikväll har vi Kanada som konstigt nog inte är säkra för slutspel ännu. De ligger på fjärde och sista plats för slutspel vilket gör att i dagsläget möter man Sverige i första matchen. Men, en förlust idag mot Lettland gör att letterna går om och man hamnar på femte placering. Utanför slutspel. Detta vore ju en riktigt stor skräll för hela hockeyvärlden så matchen känns som den bara måste sluta på ett sätt. Kanada ska köra över dem rejält men det är ju verkligen inte garanti har vi sett tidigare i turneringen där alla storlag har skrällat och tappat poäng mot betydligt sämre lag. Dock tror jag mig ha funnit ett överodds i att Kanada ska producera i första perioden. Man är tvinga att prestera nu när det verkligen gäller.

 

Kanada

Man var på förhand den stora favoriten men har märkligt nog halkat efter mer och mer. Började med att man kryssade mot USA i öppningsmatchen och sedan förlorade man mot Finland i senaste mötet. Där blev man totalt överkörda och nu måste man som sagt vakna till liv om man ska vara med och slåss om medaljerna. Finns många fina målskyttar att spela på också, som McDavid bara för att nämna någon. Jag ser en totalt kross med 3-0 i första perioden idag bara för att man måste just steppa upp rejält och allt står på spel. Övertid och förlust ger även det letterna övertaget med samma poäng men inbördes möte rullar då inte Kanadas väg.

 

Lettland

Kryssa mot USA är en bravu i sig, och det gjorde ju som sagt även Kanada. Så man ska inte helt räkna bort dem ur matchen. Dock ÄR man ett sämre lag och ska egentligen inte ha något att säga till om. Nu när det gäller tror jag inte heller att man orkar med stornationen som inte har några alternativ mer än att vinna. Man kommer stå på hälarna och se på när det blir uppvisning på den absoluta toppnivån.

 

Varför?

✅  Om Kanada vill spela vidare i VM måste man steppa upp och vinna. Då kan man inte glida på en lägre växel och tro att allt löser sig under matchen utan här kommer det smälla från första sekunden.

✅  Kanada är flera storlekar större så ska inte vara något än en uppvisning och rena målkalaset.

 

Varför inte?

⚠  Letterna är pressade att vinna också, då det handlar om slutspelsplatser. Man har spelat lika mot USA nyligen så helt uträknade får man inte vara.

 

  • Liga:  VM
  • Speltips:   Kanada ö1.5 mål P1 @ 1.91
  • Spelstopp:   14/5 | 20:15
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Kanada ö1.5mp1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.