Washington Edmonton

Speltips: Edmonton – Washington 26/10 (NHL)

Sett till förra säsongen när Washington vann hela ligan, och Edmonton kom sist, så borde detta vara en ”walk in the park”-seger att räkna hem redan nu…

 

Matchen

Må Washington vara svajiga inledningsvis, men Edmonton har inte visat något större heller. Med en avsaknad av bra kedjor kommer man få det svårt mot Washington som trotts allt vann hela ligan förra säsongen och samtidigt öppnade upp säsongen med en målfest utöver det vanliga och ordagrant körde över sina motståndare. Vill tro på ren överkörning inatt igen men ”säkrar upp” men ett handikapp för att iallafall inte ryka på oväntad seger efter förlängning.

 

Edmonton Oilers

På tal om ostabilt lag… här har man vunnit mot Winnipeg, Boston och Rangers de senaste 5 spelade matcherna, och förlorat mot topplagen Nashville och Pittsburgh. Mot Pittsburgh förlorade man dessutom med 6-5 efter förlängning så man har stått upp bra. Men jag har svårt att se att inbördes möten skulle bli annorlunda mot hur det brukar bli. Man har endast vunnit 1 match de senaste 5 och när det väl kommer till kritan så har Washington ett riktigt bra lag.

 

Washington Capitals

Senaste 5 bortamatcherna mot Edmonton har man vunnit 3, men man har 4 vinster va de 5 senaste mötena. Resultaten i dessa matcher speglar ungefär hur lagen spelat inledningsvis med resultat som 2-5 till Washington, 4-1 till Edmonton… Sedan kommer man till 1-0, 1-1 och 2-1 matcher. Kommer bli ovisst men när det väl kommer till vem som vinner borde vi se en vinst för Washington. Säkrar som sagt upp med en -1.0 handikapp så det blir pengarna tillbaka vid vinst med 1 mål. Varesig det blir i förlängning, på straffar eller under ordinarie tid.

 

Varför?

✅   Washington är ett lag som man räknar med ska ta hem grundserien i sin division utan problem.

✅   Edmonton är ett lag man räknar med ska komma sist i grundserien!

✅   Båda lagen har varit svajiga och oberäkneliga och då vill jag tro att de bättre lagen tar hem det i långa loppet.

 

Varför inte?

⚠   Washington förlorade mot Florida nyligen… Ett lag som inte är mycket att hänga i granen just nu. Medan Edmonton lyckades med att vinna över Winnipeg. Skrämmande resultat i mina ögon sett till vad jag har för förväntningar på dessa lag under hela säsongen.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Washington Handikapp -1.0 (Pengarna tillbaka vid 1-måls vinst)  @ 2.34x
  • Spelstopp:   26/10 | 03:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Washington

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.