Nashville

Speltips: Edmonton – Nashville 21/10 (NHL)

En av nattens säkraste matcher i min mening, som dessutom ger oss hela 2.23x smeten! Finns det ens en liten risk att Nashville skulle förlora detta?

 

 

Matchen

Det är alltid enklare och bättre att spela på sin egna is, i sin egna arena… men jag har väldigt svårt att se hur Edmonton skulle kunna bryta trenden med 4 raka säsonger utan seger mot ett Nashville som bara blir bättre och bättre. Dessutom har Forsberg vaknat till liv. Inte bara han utan egentligen hela laget. Det är en bra form man har och man har visat gång på gång att man är ett farligt lag som man absolut inte ska räkna bort. Ungefär som att man tar för givet att både Pittsburgh och Washington tar sig till slutspel. Utan dessa lag är det inget slutspel.

Med det sagt så tror jag på en ren och skär överkörning av hög klass. Målkalas får vi nog räkna med igen. Även att Nashville hade en 5-3-match igår. Jag kan ha missat någon information och med oddset sett så skulle jag verkligen gissa att så är fallet… för hur kan vi få 2.23x på något som har hållit i sig över just fyra säsonger?

 

Edmonton Oilers

Med fem matcher spelade, och endast 1 vinst under ordinarie tid är inget att skryta med. Man har dock vunnit två matcher efter ordinarie tid och förlorat två. Som sagt är det ungefär såhär det ser ut för laget rakt igenom grundserien. Har gjort så ett tag nu, och utan att ha gjort några större ändringar i laget lär vi inte få se så mycket annat i år heller tyvärr. McDavid bär laget, men ensam kan han inte göra mer. Edmonton behöver bygga om laget en hel del innan vi kan se ett stabilt lag som kontinuerligt tar sig till slutspel.

 

Nashville Predators

Svenskarna presterar på topp. Inte bara dem utan även Ryan Johansen, Subban, Ellis och Turris för att nämna några. Det som får oddset att skjuta i höjd är att Rinne inte spelar men Saros är en av ligans bästa andramålvakter. Han skall man inte förakta, även om det som sagt inte är första valet när man har någon som Rinne.

Med 12 poäng på 7 matcher och en stabil formkurva så ser jag inte att man skulle förlora inatt. Även om man nu saknar Rinne, spelar på bortais och att man kanske kommer övertaggade skall detta vara en promenadseger. Man ligger stabilt först i tabellen och jag tror att man kommer att hålla sig där under större delen av detta året. Mitt tips före säsongen drog igång var att Nashville skulle komma i toppen och så ser det ut att bli.

 

Varför?

✅   Nashville har inte förlorat mot Edmonton på FYRA säsonger!

✅   Med fyra raka segrar ser Nashville ut att fortsätta sin starka svit.

✅   Edmonton är ett bottenlag. Hela laget hänger på McDavids axlar, och en ensam spelare kan inte vinna Stanley Cup.

 

Varför inte?

⚠   McDavid… behöver man säga något mer? En av ligans absolut farligaste spelare som ensam kan ta laget till en seger.

⚠   Pekka Rinne, Nashvilles förstemålvakt, är skadad. Det är ett avbräck, men Saros som har spelat 3 matcher har ändå levererat. Drygt 92% räddningar. Helt klart godkänt, men dock inte första valet att ställa mellan stolparna.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Nashville rak 2:a @ 2.23x
  • Spelstopp:   21/10 | 04:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Nashville

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.