Speltips: Colorado – Nashville 17/4 (3rd round)

Vilka matcher vi har fått se, och mitt favorittippade Nashville går som tåget mot Colorado. Redan innan denna matchserie började sa jag 4-0 i matcher, och det står jag fast vid… men trots detta har jag hittat ett bet som inte går i vårat Smashvilles favör inför nattens tredje drabbning. 

 

 

Matchen

Ja, vi har fått se målrika matcher med relativt tighta inledningsperioder. 40 minuter där man fått höra så mycket om hur Colorado kommer smiska upp Nashville ikväll och leder inför sista så det kommer det bli så. Jag har haft tålamod och vet att det är inte fören i sista perioden de vaknar… därav känns också nattens rek riktigt fin. I de senaste 5 inbördes har vi fått se Colorado dunka in minst ett mål i första perioden, och ta ledningen… så varför inte ikväll också? Att ge mig ett odds på 1.70x där Colorado ska dunka in en stackars ynken puck i mål i första perioden, när de lyckats på bortaplanen känns ju riktigt fint! Dessutom inga större förändringar i laguppställningen som det ser ut just nu. Dock många timmar kvar innan pucken släpps, men att inte lyckas med att näta minst en puck känns orimligt.

 

Colorado

Riktigt starkt lag som går ut med full fart och vill visa vem som bestämmer. Vill leda matcherna i deras tempo och med deras spelstil. Med sin magiska förstakedja som levererar konstant tvivlar jag inte på att man iallafall ska hitta maskorna bakom Pekka Rinne. Inte för att Rinne på något sätt skulle vara en dålig målvakt, utan bara för att Colorado går ut med full fart och nästan chockar sina motståndare.

 

Nashville

Ligans bästa lag överlag, men focus att krossa när de andra blir trötta. De stressar inte upp sig och låter spelet komma till dem, istället för att behöva bli styrda av andras sätt att spela. Därav brukar sista perioden bli målrik och de kan styra spelet helt eftersom motståndarna tröttar ut sig mer eller mindre.

 

Varför?

✅ Colorado har satt den 4 av 5 gånger inbördes

 Nashville är ett Period 3-lag

 

Varför inte?

⚠  Jag ser inte hur Colorado ska vända denna negativa trend

⚠  Nashville är trotts allt farligaste och stabilaste laget just nu

 

  • Liga:  NHL
  • Speltips:   Colorado Över 0.5 mål Period 1 @ 1.70x
  • Spelstopp:   17/4 | 04:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Colorado p1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.