Washington Ovechkin

Speltips: Boston – Washington 16/9 (NHL)

Äntligen börjar NHL-(för)säsongen! Man har längtat i flera månader på detta och nu ska Washington återigen visa Boston vart skåpet ska stå.

 

Matchen:

Med det sagt, så är är det inte mycket man har att gå på inför dessa inledande matcherna. Överspel är rätt vanligt inledningsvis, med extra mycket mål. Dock tycker jag att man har levererat ett på tok för högt odds i 2a matchen som spelas mellan Boston och Washington. Washington vann ändå förra säsongen, och Boston åkte ut mot Tampa i 2a omgången i slutspelet. Med hela 4-1 i matcher. Det är ingen promenadseger för Washington, men man har övertaget i min mening.

 

Boston:

Man är ett stabilt serie-lag, även om det är en annan bild i slutspelet. Nu är det visserligen försäsong och mycket kan hända. Dessutom har vi inte sett så mycket det senaste från något av lagen. Även att man spelar hemma känns det inte direkt som att man borde vinna, och man har inte vunnit mot Washington på 3 år heller, vilket i sin tur känns som att detta blir ett tufft möte. De senaste 2 gånger som man faktiskt slog Washington är i försäsongen 2015 och gången innan 2014…

 

Washington:

Med en Stanley Cup i ryggen går man in i försäsongen mot ett okej Boston. Man ska absolut inte räkna bort något av lagen i en så här stark serie, och just i försäsongen kan allt hända. Det finns som sagt inte mycket att gå på heller och man är lite ovetande om hur man kommer ställa upp. Dock tycker jag att med statistiken i ryggen, och hur man har utvecklats som lag under speciellt föregående säsong, borde ta hem detta relativt enkelt. Jag lägger ML på matchen, men den raka segern känns spelvärd till 2.70x såsen också… Det skall tilläggas att många matcher har man dock vunnit efter ordinarie speltid. Så därav ett betydligt bättre bet med ML till över 2x.

 

Varför?

✅   Washington har inte förlorat sedan 2015 mot Boston. 10/10 senaste inbördes!

✅   Psykologiska övertaget är enormt! Inte bara inbördes möten, utan sett till avslutningen förra säsongen.

✅   Har inte sett något som skulle rättfärdiga detta överodds! Inte ens en dålig magkänsla.

 

Varför inte?

⚠   Även om det är länge sedan Boston slog Washington, så är det trotts allt under försäsongen det har skett senaste 2 gångerna.

 

  • Liga:  NHL 
  • Speltips:  Washington ML @ 2.07x (5u)
  • Spelstopp:   16/9 | 19:00
  • Bolag:   Nordicbet – 100% Bonus upp till 1000kr

Boston Washington

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.