Speltips: Belgien – Egypten 6/6 (Träningslandskamp)

Under onsdagskvällen väntar en träningslandskamp mellan ett spännande Belgien och ett försvagat Egypten. Här håller jag belgarna som några nummer större än egyptierna och det lär synas på planen då man vill förbereda sig på bästa möjliga sätt inför VM. Egypten lär inte ha kapacitet att hota ett starkt Belgien här.

Matchen:

Den namnstarka fotbollsnationen Belgien som flera år nu haft en riktigt spännande trupp att arbeta med borde få till det rejält vilket år som helst, och varför inte just detta år då VM vankas runt hörnet. Man tycker att resultaten borde komma så småningom och jag tror faktiskt att man kommer vara riktigt bra och gå rätt långt i detta fotbolls-VM som drar igång den 14:e juni. För jag menar, man har stjärnor på varje position och en sådan spelare som Eden Hazard är ju otroligt viktig att ha i sitt lag.

Belgien har två matcher kvar innan VM drar igång medan Egypten spelar sitt genrep här. Återstår att se vilken trupp belgarna ställer upp med ikväll då man som sagt har ytterligare en match kvar efter denna. Senast ställde man upp med en namnstark elva och jag förväntar mig ändå inte några större skillnader här då man givetvis vill spela ihop sina bästa mannar inför allvaret som snart drar igång. Egypten å andra sidan har inte värst många anfallsalternativ då Liverpool-stjärnan Mohamed Salah än så länge saknas i och med sin axelskada han ådrog sig i Champions League-finalen mot Real Madrid den 26:e maj. Ikväll lär garanterat prio ett för egyptierna vara att hålla en stabil defensiv och spela ihop sitt försvarsspel inför fotbolls-VM.

Båda lagen gör mål NEJ spelas hos betfinal till oddset 1.62.

Belgien:

Belgien ställer upp med ett riktigt starkt lag inför fotbolls-VM i Ryssland. Vad sägs om spelare som Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Romelu Lukaku och målvaktsstjärnan Thibaut Courtois m.fl. Det är bara några av alla stjärnor man tar med sig till VM. Förhoppningsvis får vi se större delen av dessa stjärnor på planen redan ikväll. Belgien är starkare än Egypten på samtliga positioner och att man ska hålla nollan här ser jag som väldigt troligt.

Egypten:

Känner verkligen med Egypten som fått sin superstjärna Mohamed Salah skadad inför fotbolls-VM. Dock är han nu ändå uttagen i VM-truppen, men väldigt oklart ännu hur statusen kring hans axelskada är och om och när han kan medverka i gruppspelet. Lär verkligen behövas, det är då ett som är säkert. För bakom Salah är det oerhört tunt och det återstår att se om man lyckas hota någonting offensivt utan honom. Lär definitivt prioritera defensiven här.

Formen hos lagen:

Saker som talar FÖR respektive EMOT spelet:

✅ Belgien är väldigt starka defensivt och har hållit nollan i sina 3 senaste matcher.

✅ Egypten har sitt enda(?) riktigt stora offensiva hot i Salah skadad.

✅ Egypten är också känt för sin starka defensiv.

⚠ Finns alltid en risk att t.ex. vid en hörna eller nickduell i straffområdet oturligt resulterar i ett mål i baken.

Speltips: BLGM NEJ
Odds: 1.62
Liga: Träningslandskamp
Spelstopp: Onsdag 6/6 kl. 20:45
Spelbolag: betfinal – 100% bonus upp till 1000kr

Stort lycka till vid rygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.