Martinez

Speltips: Atlanta United – DC United 21/7 (MLS)

Vi ska gräva lite guld i Atlanta när DC UTD kommer på besök och ska slåss om 3 pinnar imorgon kväll. Offensiva Atlanta kommer inte vara nådiga.

 

Matchen:

Kommer kanske inte vara spel på 1 mål i 90 minuter, men matchen kommer utspela sig merparten kring DC’s straffområde och mycket inlägg från kanten mot Martinez som gör mål varje match. Kommer bli ett ännu offensivare Atlanta och DC kommer krypa på knäna sista 30 minuterna.

 

Atlanta:

Ett offensivt Atlanta ska ännu en gång försöka bryta ner motståndarna som har börjat med en trend att backa hem och spela extremt defensivt. Just på Mercedes-Benz Stadium, Atlantas hemmaplan, är det ända sättet att ha en chans att ta några pinnar med sig på bortaplanen. Dock har tränaren gått ut med att de kommer ändra om taktiken lite inför mötet imorgon kväll. Ingen ytterligare information om hur det kommer att ändras, men man vill ha fler spelare som levererar framåt då man hittills förlitat sig på Josef Martinez som bara sprutar in mål varje match.

 

DC UTD:

Det kommer bli en tuff kamp att ens få med sig 1 poäng, då man möter ligans offensivaste lag med skyttekungen som alltid levererar. När lagen möttes senast, den 11 mars i år, blev det 3-1 till Atlanta. Även denna match hade man svårt att få till något större. Med 16-7 i målchanser och 6-1 skott på mål hade man inte en chans. Gissningsvis kommer man få ett ännu offensivare Atlanta att arbeta mot. Med en lågt liggande backlinje kommer det bli mycket hörnor när inläggen kommer mot Martinez och man måste rensa bort bollen hela tiden.

 

Rizk – 100% upp till 1000 kr
3x omsättning – Min. 1.8 i odds
Väldigt enkelt att verifiera kontot med mobilt Bank-ID

 

Varför?

✅  Vissa matcher fixar Atlanta hela kupongen själva.

✅  Offensiva Atlanta har SJÄLVA haft 38 hörnor de 5 senaste matcherna. Då inräknat när man endast lyckades få 2 stycken mot Orlando City.

✅  Martinez är en maskin! Brukar spela första målskytt, och tror även han blir det i denna matchen, men får jag 1.5x på att han ska göra mål är det ett galet överodds i sig!

✅  Det är EXTREM klasskillnad på ligaledarna och jumbon. 41p mot 14p. Dock Atlanta spelat 6 matcher mer. 6 matcher mer och ändå släppt in 6 mål mindre än DC.

 

Varför inte?

⚠  DC kommer backa hem och spela defensivt. Kan man hitta övernaturliga krafter och stå emot ett ånglok i 90 minuter.

⚠  Kommer behöva ett par hörnor från DC’s sida. De brukar inte ge lika många hörnor som andra lag, och inte heller få så många.

 

  • Liga:  MLS 
  • Speltips:  Över 9.5 hörnor totalt + Josef Martinez målskytt @2.70x
  • Spelstopp:   21/7 | 21:30
  • Bolag:   BetFinal – 100% upp till 1000 SEK –  Bonuskod: ODDS1 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.