Erie Otters – Windsor Spitfires

OHL och talangfulla Erie Otters har hemmaplan, vilket är en gigantisk fördel.

Erie har ett grymt hemmafacit där man är obesegrade på ordinarie tid efter 26 hemmamatcher denna säsong. Man har 22 segrar efter ordinarie tid, vilket är imponerande papper, och man har talang så det sjunger om det.

DeBricnat, Raddysh och Strome är blivande stjärnor som är draftade i första och andrarundan. Raddysh och DeBricnat ligger etta och tvåa i den totala poängligan, för Stromes del så ligger han inte jättehögt, men då har han inte spelat mycket då han även provat på NHL-spel i Arizona.

er_12_debrincat,_alex

 

Man har ett lag som är klart bäst i ligan och skulle man sakna några viktiga pjäser så är man oftast favoriter mot samtliga lag.

Windsor går helt okej i ligan och placerar sig på en femteplats i ligan, med känning på lagen ovanför. Formen senaste tiden har varit okej, där man vunnit på hemmaplan. Borta har man svajat en del och förlorat sju av de åtta senaste. Laget är absolut av högre klass och kan blanda sig i en högre placering, men att man skulle rå på ligans bästa lag på bortaplan är ganska orimligt.

Vi får 1.85 hos 10bet på Erie Otters -1 AH och där hugger jag med 5u.

Spelstopp 23:00

Tobbe

Tobias här, bosatt i Jönköping vid änden av Vättern. 27 årig sportnörd som brinner lite extra för ishockey. Jag började med betting vid 18 års ålder då jag började jobba i en spelbutik. I början bettade jag som regler på ishockey, fotboll, innebandy och handboll. Ju mer jag spelade förstod jag att mina kunskaper var begränsade och jag valde att specialisera mig på ishockeyn, vilket har gett resultat. Utöver speltips så kommer ni även se mig skriva om NHL och SHL här på sidan, vilket jag hoppas kommer vara givande för läsarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *