Danmark – Italien

Det börjar dra ihop sig i gruppspelen i VM och här ställs Danmark mot Italien i en batalj där jag tror mig ha vinnaren.

Danmark spela mot Sverige igår där man torskade med 2-4. Jag tyckte man gjorde en riktigt bra insats och Ehlers var en fröjd att kika på då han vissa stunder gjorde vad han ville i offensiv zon. Skridskoåkningen är riktigt bra och denna explosivitet kommer han att kunna utnyttja ännu bättre mot ett betydligt svagare Italien.

Man kan inte nå en topp 4 placering så man har inte så mycket att spela om, men jag tror man fick bra med självförtroende efter gårdagens match och man vill sluta detta VM på bästa sätt genom att vinna sin första match på ordinarie tid.

Italien har skrapat ihop en poäng och man ligger sist i tabellen. Man kommer att komma sist och det var inte mer än väntat. Trots att Danmark inte är en av de starkaste nationerna i världen så är man ändå ett stabilt A-vm lag, till skillnad mot Italien som har svårt att hävda sig.

Man har en del spännande namn i Italien där jag tycker Scandella gjort en bra VM-turnering. Det enda laget man tagit poäng emot var Slovakien, som jag håller som ett sämre lag än Danmark i årets upplaga.

Jag kommer kliva in på Danmark -1.5 till fina 1.91 hos 1xbet med 5u.

Spelstopp 16:15

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *